Quantcast
THE STREAM

Συμβασιούχος μπήκε στο δημαρχείο Mαραθώνα και έσπασε ό,τι βρήκε μπροστά του

O εργαζόμενος πρώτα παραιτήθηκε και μετά μπήκε μέσα και δεν άφησε τίποτε όρθιο


THE NEWSROOM · 29 Αυγούστου 2017

Μετά τη χτεσινή επίθεση με μαχαίρι στο δήμαρχο Ελευσίνας, άλλη μια επίθεση συμβασιούχου εργαζόμενου σημειώθηκε σήμερα στο δήμο Μαραθώνα. Όπως αναφέρεται, ένας συμβασιούχος ο οποίος είχε προσληφθεί με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ μπήκε έξαλλος στο γραφείο της Διεύθυνσης Προσωπικού του Δήμου, όπου και διέλυσε τα πάντα: Γραφεία, υπολογιστές, καρέκλες, βιβλιοθήκες, έγγραφα.

To ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως αυτό που έψαχνε ο εργαζόμενος ήταν ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Προσωπικού. Ο λόγος ήταν πως ο καλεσμένος τον είχε καλέσει την προηγούμενη μέρα για να του ζητήσει να παραιτηθεί, καθώς υποτίθεται πως έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία του δημιουργούσαν συνεχή προβλήματα στη δουλειά του.

Το τελικό αποτέλεσμα της μεταξύ τους συζήτησης ήταν ο συμβασιούχος (ο οποίος είχε περάσει από πολλές θέσεις εργασίας στο δήμο) να παραιτηθεί από τη θέση του. Το έκανε με πάταγο όμως, καθώς την επόμενη μέρα μπήκε στο δημαρχείο, δεν άφησε τίποτε όρθιο και τελικά το έσκασε με ένα ποδήλατο.

Ο εργαζόμενος αναζητείται από την Αστυνομία. Ο δήμαρχος με το πληθωρικό ταμπεραμέντο Ηλίας Ψινάκης δεν έχει σχολιάσει κάτι μέχρι στιγμής.

(πηγή)

 

Best of internet