Quantcast
THE STREAM

Κλαρίνα στόλισαν κλαριντζή με πασοκική ποσότητα πενηντάευρων σε πανηγύρι στην Ηλεία

Χίλια ευρώ για μια παραγγελιά στο νομό που έχει πάντα πράσινη λιακάδα


Χρήστος Πρόεδρος · 23 Αυγούστου 2017

Σταματημό δεν έχουν οι ειδήσεις από τα πανηγύρια μιας και βρισκόμαστε προς το τέλος του χάη σίζον για τα απανταχού βουκολικά υπαίθρια φεστιβάλ. Αυτή τη φορά, η πανηγυριώτικη είδηση προέρχεται από τον πλέον αγαπημένο νομό της επικράτειας, το νομό Ηλείας, όπου στο πανηγύρι των Τσιπιανών οι παρευρισκόμενοι μεράκλωσαν και παρατηρήθηκε αξιοσημείωτη χρηματική προσφορά σε μέλος της ορχήστρας, στολίζοντας ουσιαστικά τον κλαριτζη με πενηντάευρα.

Το Νάμμος στην προκειμένη περίπτωση είναι το (combo) ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΤΑ ΕΛΑΤΑ και μια παρέα που ήταν πρώτο πλαστικό τραπέζι πίστα δεν άντεξε τελικά και υπνωτισμένοι από τις θεϊκές βακχικές μελωδίες μάγκωσαν μ π ο λ ι κ α  πενηντάευρα στο κλαρίνο. Τόσα πολλά που οριακά να καταλήξει σε παρακώλυση εργασίας για τον τυχερό κλαριντζή.

Όπως διαβάζουμε στο Flashstar:

Η μεγάλη παρέα βρέθηκε απο νωρίς εκει , δίπλα δηλαδή απο τον Γιώργο Βελισσάρη με αποτέλεσμα το μεράκλωμα απο νωρίς . Η παραγγελιά έπεσε και τα 1000 ευρώ εμφανίστηκαν σαν να κέρδιζες το Τζόκερ . Ο Σταύρος Ιωαννίδης δεν πίστευε στα μάτια του. Για ακόμα μια φορά ο Βελισσάρης έγινε ο λόγος που κάποιος ανοίχτηκε τόσο πολύ .

 Σε περίπτωση που ο τραγουδιστής του γλεντιού σας θυμίζει κάτι, τότε συγχαριτήρια για την ανησυχητικά οξυδερκή παρατηρητικότητα και μνήμη σας, πρόκειται για τον Γιώργο το Βελισσάρη, ο οποίος απ’ ό,τι φαίνεται έχει ένα ιδιαίτερο ταλέντο στο να εκμαιεύει την ΠΑΣΟΚίλα από το κοινό του, όπως πριν από ένα μήνα όταν γύρω του χτίστηκε ένα τείχος από σαμπάνιες.

Best of internet