Quantcast
THE STREAM

Ηγέτης του Ελεύθερου Κόσμου κοιτάει την έκλειψη ηλίου χωρίς προστατευτικά γυαλιά και όλοι νιώθουμε ασφαλείς

Και αν 20 αιώνες φυσικής είναι fake news;


Χρήστος Πρόεδρος · 22 Αυγούστου 2017

H μεγάλη ημέρα της ολικής έκλειψης ηλίου έφτασε χτες για τον επιούσιο λαό των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και προφανώς τέτοιες συμπαντικές φάσεις είθισται να τις παρακολουθεί ο πλανητάρχης, όπως και στις sci-fi ταινίες με αρμαγεδδώνες.

Όταν όλη η επιστημονική και ιατρική κοινότητα προειδοποιεί ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της έκλειψης είναι επικίνδυνο για την ανθρώπινη όραση να κοιτάζεις με γυμνό μάτι τον ήλιο, τότε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ εξυπακούεται ότι θα κάνει το αντίθετο:

Μια και δυό και τρεις φορές:

Eίναι παραπάνω από σαφές ότι ο πορτοκαλί Πρόεδρος των ΗΠΑ δεν θα κάτσει να ακούσει τα fake news της NASA και των λοιπών ψευτών και θα κοιτάξει κατάματα τον αδερφό του Ήλιο, θα καρφώσει με το βλέμμα του το Αγαθό, και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να πάθουν τίποτα τα μάτια του, μιας και έχει τα καλύτερα μάτια στον κόσμο, όλοι το ξέρουν, έχει θεσπέσια μάτια, τα καλύτερα.

Ωστόσο μπορεί να βάλει και τα ειδικά γυαλιά, εάν θέλει, για να δει το σύμπαν με τα μάτια των fake news.

Το ορατό «μονοπάτι» της έκλειψης του ηλίου πέρασε συνολικά πάνω από 14 πολιτείες των ΗΠΑ και το φαινόμενο το παρακολούθησαν εκατομμύρια Αμερικανοί, φορώντας τα προστατευτικά γυαλιά για την προστασία των ματιών. Όλοι εκτός από τον Ντόναλντ Τραμπ που έχει καταλάβει ότι οι επιστήμονες ψεύδονται γενικώς και ότι τα δικά του καταπληκτικά μάτια δεν μπορούν να πάθουν τίποτα από ο,τιδήποτε.

Εμείς επικροτούμε την προσέγγισή του και μετά τη χτεσινή του κατάκτηση του ευχόμαστε να περπατήσει και στον Ήλιο το συντομότερο δυνατόν. Μέχρι τότε εμείς θα ελπίζουμε σε κάτι τέτοιο.

Best of internet