Quantcast
THE STREAM

Big Lebowsky στη Βουλιαγμένη: Οξύθυμος νεαρός σπάει βανάκι με ρόπαλο επειδή εμπόδιζε

Όχι ότι είναι κάτι που δεν έχουμε σκεφτεί όλοι κάποια στιγμή στη ζωή μας


Χρήστος Πρόεδρος · 11 Αυγούστου 2017

Ένα σκηνικό βγαλμένο απ’ το Big Lebowsky παρατηρήθηκε σε μια από τις πλέον αμερικάνικες συνοικίες της Αθήνας, τη Βουλιαγμένη. Συγκεκριμένα, δημοσιεύτηκε βίντεο στο οποίο φαίνεται κάποιος οξύθυμος οδηγός ενός τζιπ μερτσεντέ να δυσκολεύεται να περάσει ανάμεσα από δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, οπότε ως είναι επόμενο βγάζει ένα ρόπαλο μπέιζμπολ (wtf) από το αυτοκίνητό του και αρχίζει και κάνει κολυμπηθρόξυλο ένα από τα δύο σταθμευμένα οχήματα.

Όπως διαβάζουμε στην ομάδα facebook στην οποία δημοσιεύτηκε το βίντεο:

Ο οξύθυμος επώνυμος νεαρός κύριος της περιοχής δυσκολεύτηκε να περάσει το υπερπολυτελές του τζιπ, οπότε θεώρησε σκόπιμο να σπάσει το ξένο αυτοκίνητο για παραδειγματισμό!!!
Υ.Γ.Βουλιαγμένη 20/7 ώρα 6.30 το πρωί – το βίντεο το έχει ήδη το Α.Τ. για τα περαιτέρω…😡

Σε πρώτη φάση βλέπουμε το SUV να περνάει ανάμεσα από τα δύο αυτοκίνητα χωρίς να δυσκολεύεται ιδιαίτερα.

Όμως 06:30 η ώρα το πρωί μετά από ξενύχτι, ενώ είσαι ήδη στραβωμένος για τον χ, ψ λόγο, ακόμα και η παραμικρή δυσκολία μπορεί να σε φλιπάρει. Όπως φλίπαρε και ο οδηγός της μερσεντές, ο οποίος βγήκε έξω με το γυαλάκι ηλίου και το ρόπαλο μπέηζμπολ και έκανε αυτό:

Σύμφωνα με σχόλιο κάτω από την αρχική δημοσίευση στο facebook, «Το αυτοκίνητο είναι ενός υδραυλικού που καθημερινά δουλεύει για το μεροκάματο και είναι και ντερέκι…αλλά 6.30 το πρωΐ κοιμόταν μάλλον ο άνθρωπος!»

 

THIS IS WHAT YOU GET LARRY. THAT’S WHAT YOU GET FOR FUCKING A STRANGER IN THE ASS LARRY.

Best of internet