Quantcast
THE STREAM

Σε ιδιοκτήτη ΠΑΕ με όνομα βγαλμένο απο παραμύθι, μεταβιβάζεται το κανάλι Epsilon TV

Στο πιο ενδιαφέρον σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης μετατρέπεται σιγά-σιγά το ίδιο το σιριαλ των καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης


THE NEWSROOM · 7 Αυγούστου 2017

Επιβεβαιώνεται, όπως όλα δείχνουν, φίλες και φίλοι του καλού αυγουστιάτικου ρεπορτάζ η φήμη που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες σχετικά με την πράξη αγοραπωλησίας του αγαπημένου μας τηλεοπτικού σταθμού Epsilon. Σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα και κουβέντες σε δημοσιογραφικά πηγαδάκια, γνωστός ιδιοκτήτης ΠΑΕ, με πρωταγωνιστικό ρόλο στο σίριαλ των τηλεοπτικών αδειών είχε καταλήξει σε συμφωνία με την ιδιοκτησία του σταθμού προκείμενου να τον αγοράσει.

Το τίμημα της αγοραπωλησίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, όμως ο ομογενής επιχειρηματίας που είχε ήδη αποκτήσει τους τίτλους των ιστορικών εφημερίδων Έθνος και Ημερησία δείχνει να επεκτείνει την παρουσία του στον περήφανο χώρο των ελληνικών ΜΜΕ με την κυριότητα του Epsilon TV.

Ο τηλεοπτικός σταθμός «Ε» μετρά 4 χρόνια ζωής καθώς δημιουργήθηκε το 2013, έπειτα από την απόκτηση της συχνότητας, από τον επιχειρηματία Φίλιππο Βρυώνη. Η συχνότητα που ανήκε μέχρι πρότινως στο κομματικό όργανο του Κομμουνιστικού Κόμματος 902 από την πρώτη στιγμή που άλλαξε χέρια φάνηκε ότι θα αποτελέσει έναν φάρο αξεπέραστης καλτίλας μέσα στο άνυδρο τοπίο της ελληνικής τηλεόρασης. Μέσα σε ελάχιστο διάστηκα ο σταθμός έχει κατορθώσει να μας χαρίσει στιγμές που έχουμε να θυμόμαστε, όπως η εκπομπή της Κατεΐνας Καινούιου, οτιδήποτε αφορά την Adipas των reality show που θα φέρει το όνομα Survival, τον παρουσιαστή με το πιο ενεργό hashtag αφιερωμένο στην πάρτη του που ακούει στο όνομα Μένιος Φουρθιώτης, στιγμές μεγαλείου που είναι σαν να συμπυκνώνουν και τα τριάντα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης και φυσικά την γενικότερη εικόνα ότι σαν σταθμός το Epsilon είναι περισσότερο ένα κονσεψουαλ αριστούργημα παρά, απλώς, ένα κανάλι.

Τις δύσκολες και ενδιαφέρουσες αυτές ώρες η σκέψη μας φυσικά βρίσκεται στο τι θα απογίνει ο γενικός μανατζερ, υπεύθυνος εμπορικού, παρουσιαστής, εντρεπρενέρ και all around νταβάς του καναλιού κ. Φουρθιώτης καθώς και άλλα αγαπημένα πρόσωπα που λατρεύαμε να βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Περιστερίου.

Best of internet