Quantcast
THE STREAM

Έξω πάμε καλά, στα 2 μύρια εικάζεται ο τζίρος που έκανε χτες το Nammos στο κρατίδιο της Μυκόνου

3.000 κόσμου που κατουρούσε Ντομ Περινιόν βούλιαξε χτες την παραλία της Ψαρρούς


THE NEWSROOM · 28 Ιουλίου 2017

Στο ιδιότυπο κρατίδιο της Μυκόνου, η πασοκική νοοτροπία που στις καλές ημέρες του Ανδρέα, πρότασσε ότι το σωστό άναμμα του Cohiba, γίνεται μόνο με χαρτονόμισμα πολλών μηδενικών, ζει και βασιλεύει.

Απόδειξη αυτού είναι οι συναυλίες που δίνει με διαφορετικό καλεσμένο κάθε χρονιά, ο Αντώνης Ρέμος, στο Nammos, το υπέρ λουξ μαγαζί στην παραλία Ψαρρού της Μυκόνου.

"Halos are given to ordinary lives NO, but this ain't ordinary life"😈 #remos

A post shared by 🍑**GeOrGiA**🍑 (@gberios) on

Χτες το βράδυ ο Αντώνης Ρέμος, τραγούδησε μαζί με τον Ιταλό Eros Ramazzotti και μάζεψε σύμφωνα με οσα διαβάσαμε στο iefimerida, 3.000 άτομα. Θα μου πείτε, οκ 3.000 άτομα περίπου μάζεψαν και οι Foo Fighters σιγα, βέβαια οι ξενέρωτοι οπαδοί των Foo Fighters δεν ξόδεψαν για να είναι μπροστά μπροστά, 10.000 ευρώ, όσα δηλαδη πλήρωσαν όσοι θελαν πρώτο τραπέζι πίστα στον Ρέμο, με τις τιμές για τα πιο πίσω τραπέζια (της πλέμπας) να κυμαίνονται μεταξύ των 5.000 και 3000 ευρώ.

ΤΣΑ!

Το στενάχωρο είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα «πρώτα» τραπέζια τα είχαν αποκλειστικά ξένοι και όχι γηγενείς πάμπλουτοι, σημάδι ότι η οικονομική κρίση στην χώρα μας έχει αγγίξει και τα ανώτερα οικονομικά στρώματα.

 

Βέβαια σε αντίθεση με τους θεατές του Ηρωδείου που την βγάζουν ξεροσφύρι, οι οπαδοί του Αντώνη απόλαυσαν 5λιτρες Dom Perignon και φυσικά άπειρα λίτρα κλαρινο – Πέλφε.

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς, ο τζίρος που έκανε το Nammos το χτεσινό βράδυ ανέρχεται στο ποσό των 2.000.000 ευρώ.

 

 

 

Best of internet