Quantcast
THE STREAM

Ο Βίνι Τζόουνς ανεβάζει φωτό με νεκρές αλεπούδες, τον κράζουν, λέει ότι τον χάκαραν

Aν και φανατικός κυνηγός, ο σκληρός του Γκάι Ρίτσι ισχυρίζεται πως αυτή τη φορά έπεσε θύμα απάτης


THE NEWSROOM · 25 Ιουλίου 2017

Ο Βίνι Τζόουνς είναι μια θρυλική φιγούρα, αλλά αυτή τη φορά ενδέχεται και να έμπλεξε κάπως. Το μίνι σκάνδαλο στο οποίο έχει μπλέξει αφορά μια φωτογραφία που ανέβηκε στο λογαριασμό του στο Twitter, στην οποία διακρίνονται δεκάδες νεκρές αλεπούδες.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, πιο γνωστός για τους ρόλους πολύ σκληρών τύπων που έχει αναλάβει ως ηθοποιός, ανέβασε χτες στο Twitter την παρακάτω φωτογραφία με το σχόλιο “μια αληθινή νύχτα κυνηγιού αλεπούς. ποιος κοντράρει;” . To tweet κατέβηκε στο μεταξύ αλλά αφού προκάλεσε χαμό:

O βρετανός σταρ κανονικά μένει στο LA αλλά διαθέτει κι ένα αγρόκτημα στο Sussex της Αγγλίας και έχει ανεβάσει πολλές φορές εικόνες από τα κυνήγια του στο ίντερνετ, αν και μέχρι στιγμής ήταν πιο διακριτικές. Όπως παραδείγματος χάριν οι παρακάτω:

Όπως και να’χει, το παραπάνω θέαμα προκάλεσε κατακραυγή από οικολογικές οργανώσεις κι όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, λίγες ώρες αργότερα ο Βίνι αρνήθηκε με διαδοχικά tweets τις κατηγορίες, γράφοντας ότι τον χάκαραν και μάλιστα πως η εικόνα προέρχεται από την Αυστραλία σύμφωνα με “έρευνες”:

Η αλήθεια είναι πως ακόμη κι αν το παράκανε σκοτώνοντας αλεπούδες, βρίσκεται εντός των ορίων του αγγλικού νόμου, ο οποίος επιτρέπει το συγκεκριμένο είδος κυνηγιού. Θα είναι σίγουρα πολύ αστείο πάντως αν ο τόσο σκληρός στους ρόλους που παίζει (κι όχι μόνο) ηθοποιός ντρέπεται να παραδεχτεί ότι έκανε μαλακία.

Best of internet