Quantcast
THE STREAM

Η μεγαλύτερη πισίνα στη Μεσόγειο έχει κακό λογοπαίγνιο για όνομα και βρίσκεται φυσικά στη Μύκονο

Άλλο ένα ρεκόρ που έσπασε το νησί των ανέμων και των κλαρίνων


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2017

Άλλο ένα ρεκόρ σημείωσε η χώρα μας στον τομέα του fabulous τουρισμού. Αυτή τη φορά “έχουμε” τη μεγαλύτερη πισίνα στη Μεσόγειο, η οποία εννοείται πως βρίσκεται σε ένα από τα πιο γκλαμουράτα, αν όχι το πιο γκλαμουράτο νησί που παίζει εκεί έξω: τη Μύκονο.

Birds eye view 🔝

A post shared by SantAnna (@santannamykonos) on

Happy Summer! We are open for business 🙌🏽

A post shared by SantAnna (@santannamykonos) on

Η πισίνα η οποία με το καλημέρα παίζει με την υπερβολή (ονομάζεται SantAnna) άνοιξε πριν από λίγες μέρες. Περιλαμβάνει μια πράσινη πισίνα με θαλασσινό νερό έκτασης έξι στρεμμάτων και επίσης φοίνικες, ξαπλώστρες και μικρές καμπάνες. Πριν ρωτήσετε αν έχει μπιτσόμπαρο, μάθετε πως έχει όχι ένα αλλά τρία, μαζί με δύο εστιατόρια , μπουτίκ ρούχων, σπα και γυμναστήριο.

Baby blue #santannamykonos #poolbar #summer #beach #mykonos #greece #greeksummer #greekislands #blue #waterandsky

A post shared by Tanya www.swaha.gr (@tanya_yogalovein) on

Όπως τόνισε ένας από τους συντελεστές:

 

 «Η Μύκονος είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός με πολύ απαιτητικούς επισκέπτες και με αυτό το τρόπο καταφέρνουμε να εξυπηρετήσουμε πολλούς διαφορετικούς πελάτες.

Θέλαμε να προσφέρουμε μια ζωηρή ατμόσφαιρα αλλά σε ένα χαλαρό και καλιασθητο περιβάλλον για όλους τους τύπους, και για οικογένειες και για παρέες, και για μεμονωμένες επισκέπτες»

Θα έχει επίσης και πριβέ νησάκια για να τσιλάρει κάποιος με σπα και τέτοια. Η ενοικίαση μιας από τις καμπάνες θα παίζει από 20 ως 500 ευρώ, γιατί στο κάτω κάτω είστε στη Μύκονο όπου δεν υπάρχουν φτωχομπινέδες. Η είσοδος πάντως θα είναι ελεύθερη, αν και είναι μάλλον απίθανο να βρει κάποιος κάτι ελεύθερο αν δεν έχει κάνει κράτηση.

(πηγή)

 

Best of internet