Quantcast
THE STREAM

Ο ημιμαραθώνιος Κρήτης επιστρατεύει την Ελληνίδα Μάνα για να σε κάνει να το βάλεις στα πόδια

Αυτή τη μάνα τη γνωρίζεις πολύ καλά


THE NEWSROOM · 20 Ιουλίου 2017

Ξέρετε τι μπορεί να γίνει συχνά πιο ενοχλητικό και από τους μαραθώνιους και τους ημιμαραθώνιους; Η Ελληνίδα μάνα.

Αυτό μάλλον είναι κάτι που το γνωρίζουν πολύ καλά οι διοργανωτές του ημιμαραθώνιου Κρήτης, οι οποίοι έφτιαξαν ένα διαφημιστικό στο οποίο εμφανίζεται η στερεοτυπική Ελληνίδα μάνα που θα σε κυνηγάει από πίσω με τη ζακέτα, το χύμο, τη σκούπα και όλα τα σχετικά.

Ημιμαραθώνιος Κρήτης, Ελληνίδα μάνα

👉Το διαφημιστικό του 3ου Ημιμαραθωνίου Κρήτης!😄 Η υπερπροστατευτική Ελληνίδα μάνα!Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στην μεγαλύτερη γιορτή!1 Οκτωβρίου 2017 στο Αρκαλοχώρι! ✍️ www.cretehalfmarathon.comΓια τη μάνα σου είσαι μοναδικός! το ίδιο και για εμάς!

Posted by Ημιμαραθώνιος Κρήτης on Mittwoch, 19. Juli 2017

Περισσότερο απ’ όλα, αυτό που γονατίζει τον αθλητή και όλους τους ανθρώπους που έχουν ΕλληνίδαΜάνα™  είναι η σκούπα στο δωμάτιο απ’ τ’ αξημέρωτα, ενώ παρ’ ό,τι δεν συμπεριλαμβάνεται στο παραπάνω βίντεο, ειδική μνεία αξίζει να γίνει στο άνοιγμα των παραθύρων τέντα όταν έχει -50 βαθμούς.

Κατά τ’ άλλα, το διαφημιστικό του Ημιμαραθώνιου Κρήτης που κυκλοφόρησε μόλις χτες συμπεριλαμβάνει λίγο-πολύ όλους τους λόγους ώστε να βγει κανείς απ’ το σπίτι του και να το βάλει στα πόδια. Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης γίνεται την 1η Οκτωβρίου, αλλά ξέρετε πως κάνουν οι μανάδες. Φωνάζουν από τρείς μήνες πριν.

Best of internet