Quantcast
THE STREAM

Πόντιος κοσμοναύτης πήρε μαζί του στο διάστημα σημαία του ΠΑΟΚ

Ο ρώσος μαχητής του διαστήματος πήρε επίσης τηλέφωνο τον Ιβάν Σαββίδη από τροχιά


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2017

Μετά την εγκαθίδρυση του ΠΑΟΚ στην Αφρική, δε θα ήταν υπερβολικό να απαιτήσει κάποιος οπαδός του Δικέφαλου να φτάσει η ομάδα του στα άστρα, ή έστω στο διάστημα. Μέσω της παρέμβασης του προέδρου Ιβάν Σαββίδη ήρθε η ώρα το όνειρο να γίνει πραγματικότητα.

Είναι τόσο υπέροχο όσο και πραγματικό: Υπάρχει αυτή τη στιγμή ένας Πόντιος κοσμοναύτης σε τροχιά στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ονόματι Θεόδωρος Γιουρτσίχιν. Ο ρωσοπόντιος επιχειρηματίας και εισαγόμενος ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης διοργάνωσε την εκδρομή της ελληνικής νεολαίας της Ρωσίας στο κοσμοδρόμιο Μπαϊκονούρ στο Καζακστάν, το σημείο από το οποίο θα ξεκινούσε την άνοδο προς το διάστημα η ομάδα του Γιουρτσίχιν.

Ο ίδιος ο ρώσος κοσμοναύτης ευχαρίστησε επικοινωνώντας με τη Γη από εκεί ψηλά το Σαββίδη για την όλη φάση, κάνοντας αναφορά και στα φιλοΠΑΟΚ αισθήματά του:

«Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα θερμή. Οι δεκάδες νέοι που κρατούσαν με ενθουσιασμό και πάθος τις σημαίες της Ρωσίας, της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ θα μείνουν για πάντα στο μυαλό μου»

Για να εκτοξεύσει (κυριολεκτικά και μεταφορικά) τα ΠΑΟΚ-ικά αισθήματα λέγοντας ότι η σημαία που ο Σαββίδης του έδωσε στη ρωσική πόλη Ροστόφ-επί-του-Ντον όχι μόνο είναι μαζί του αυτή τη στιγμή, αλλά θα τη βγάλει και έξω στο διάστημα αν βγει για διαστημικό περίπατο.

Είναι οπωσδήποτε μια από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Δικέφαλου του Βορρά. Σκεφτείτε απλά ότι αν εξωγήινοι απαγάγουν το ρώσο κοσμοναύτη, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα βρουν στην επαφή τους με την ανθρωπότητα θα είναι μια σημαία του ΠΑΟΚ.

(πηγή)

Best of internet