THE STREAM

Ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι δεν πρόκειται να χαλάσει η συνεργασία του με τον Τσίπρα όσα «ζιζάνια και διαόλια» βάλουν ανάμεσα τους

PANOS + ALEXIS = B.F.F.E


THE NEWSROOM · 18 Ιουλίου 2017

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, έδωσε συνέντευξη στην Ικαριακή Ραδιοφωνία, με αφορμή την παρουσία του στο νησί για την επέτειο της απελευθέρωσης του από τους Τούρκους, το 1912. Στην συνέντευξη του αναφέρθηκε αναλυτικά στις σχέσεις των ΑΝΕΛ με τον ΣΥΡΙΖΑ άλλα και για την σχέση του ιδίου με τον Αλέξη Τσίπρα.

Αναλυτικότερα ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ δηλωσε:

Mε τον Αλέξη τον Tσίπρα βρεθήκαμε μαζί σε μία δύσκολη περίοδο για τη χώρα. Είμαστε από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, ο Αλέξης είναι αριστερός και εγώ ανήκω από μία οικογένεια της κεντροδεξιάς που συναντήθηκε με ένα ευρύτερο πατριωτικό χώρο και του παλιού ΠΑΣΟΚ και δημιουργήσαμε τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ιδεολογικά έχουμε διαφορές.Όμως για ποιό λόγο είμαστε μαζί;

Είμαστε μαζί για δύο θέματα, το πρώτο είναι ότι δεν έχουμε καμία αναστολή να χτυπήσουμε τη διαφθορά της μεταπολίτευσης, εμείς δεν έχουμε σκελετούς στα ντουλάπια μας ούτε τα έχουμε αρπάξει από κανέναν, ούτε έχουμε υποχρέωση σε κανέναν. Το δεύτερο διότι αποφασίσαμε μαζί να βγάλουμε τη χώρα από τα δεινά των μνημονίων, από τα δεινά των δανειστών, με ένα πρόγραμμα το οποίο δεν θα συνθλίψει τις πλατιές μάζες του ελληνικού λαού.

Και το καταφέραμε το αποτέλεσμα μετράει. Περάσαμε δύσκολα, περάσαμε δύσκολα και με τη συνείδησή μας και στεναχωρήσαμε και δικούς μας ανθρώπους, για να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Όμως η Ελλάδα σήμερα που μιλάμε έχει πάρει ημερομηνία λήξης από τα δεινά των μνημονίων και των δανειστών.

Ήδη έρχονται οι οίκοι αξιολόγησης που μας τσακίσανε και μας έβαλαν σε αυτή την ιστορία, με συνεργό το Γιώργο Παπανδρέου και εν συνεχεία το Σαμαρά με το Βενιζέλο, να αναγνωρίζουν ότι επιτέλους η χώρα βγαίνει από την κρίση και μπαίνουμε σε περίοδο ανάπτυξης και πρέπει να ξέρουνε ότι ο Πάνος Καμμένος και ο Αλέξης ο Τσίπρας, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, δεν είμαστε μαζί για να καλύψουμε παλιές αμαρτίες, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ

Και συνέχισε λέγοντας:

Το ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ έφτασε με τους νεοδημοκράτες να χειροκροτούνε τον Παπαντωνίου, ο οποίος λήστεψε την Ελλάδα, να χειροκροτούνε το Βενιζέλο, ο οποίος λήστεψε τη χώρα με το θέμα των υποβρυχίων και οι ΠΑΣΟΚτζήδες να χειροκροτούν το Βορίδη και τον Γεωργιάδη. Αυτή είναι η κατάντια, εμείς είμαστε μαζί γιατί πιστεύουμε σε ένα κοινό στόχο, σε ένα κοινό σκοπό.

Τις διαφορές μας τις πολιτικές και τις εκφράζουμε και τις δείχνουμε και στις ψηφοφορίες. Όμως θα είμαστε μαζί μέχρι τέλους. Μην ελπίζουν ότι θα βάλουν μεταξύ μας διαόλους – ζιζάνια να μας χωρίσουνε, ούτε να δημιουργηθεί έλλειψη εμπιστοσύνης μεταξύ μαςΈχουμε περάσει πολλές φουρτούνες μαζί, περάσαμε τα δύσκολα, δεν θα βρούν τώρα που είναι τα εύκολα, όσο και αν ψάξουν. λόγο για να χαλάσει αυτή η συνεργασία που είναι προς όφελος της πατρίδας μας.

Στον φαντασιακό κόσμο που ζει ο Πάνος ο Καμμένος, ο Τσίπρας είναι αριστερός, αυτός κεντροδεξιός και κάποιοι προσπαθούν να βάλουν ανάμεσα τους διαόλους και ζιζάνια για να τους χωρίσουν. Σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, αυτό δεν πρόκειται να γίνει, καθώς στο έδρανο του στην Βουλή ο ΥΠΕΘΑ έχει σκαλίσει Panos+Alexis = B.F.F.E. και όπως έχει πει και η Βάσια Τριφύλλη, οι φιλίες δεν χαλάνε για κόμματα.

 

 

Best of internet