Quantcast
THE STREAM

Σε σοβαρή κατάσταση, τραυματισμένος από μπαλωθιές, νοσηλεύεται 46χρονος στην Κρήτη

Η αστυνομία προχώρησε στις συλλήψεις τριών ανδρών


THE NEWSROOM · 14 Ιουλίου 2017

Τα περιστατικά τραυματισμών από «αδέσποτες» σφαίρες στην Κρήτη φαίνεται ότι δεν έχουν σταματημό. Το τελευταίο περιστατικό συνέβη χτες το βράδυ κατά τη διάρκεια γλεντιού σε πρόγαμο στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων Ηρακλείου. Μέτα από τους κλασσικούς άσκοπους πυροβολισμούς που γίνονται σε πολλά γλέντια στην Κρήτη, τραυματίστηκε σοβαρά ένας 46χρονος.

Σύμφωνα με το ekriti.gr:

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται ένας 45χρονος άνδρας ο οποίος τραυματίστηκε από μπαλωθιές σε γλέντι πρόγαμου στο Μεταξοχώρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, σήμερα τα ξημερώματα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε αρχικά με ιδιωτικό αυτοκίνητο στο Βενιζέλειο το οποίο δεν εφημέρευε, καθώς τα τραύματα του σε λαιμό, θώρακα και πλάτη ήταν σοβαρά.
Γιατροί και νοσηλευτές προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και σταθεροποίησαν τον ασθενή. Μάλιστα ο 45χρονος διασωληνώθηκε, και μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, αφού πρώτα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.
Οπως δήλωσε στο ekriti.gr ο Υποδιοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Φανουργιάκης ο ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερός και η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή, ωστόσο τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα.

Η αστυνομία προχώρησε  στις συλλήψεις τριών ανδρών ηλικίας 67, 48 και 46 ετών. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα στους τρεις είναι και ο φερόμενος ως δράστης ενώ οι άλλοι δύο συνελήφθησαν για υπόθαλψη εγκληματία

 

Best of internet