Quantcast
THE STREAM

Άντρακλας χτυπά άγρια τη γυναίκα του στη χτεσινή συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Kατέληξε να φάει ξύλο από τους θεατές αφού προσπάθησε να επιτεθεί και σε άλλους


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2017

O κόσμος είναι γενικά πιο άσχημος αν είσαι γυναίκα. Εκτός από υποτίμηση, διακρίσεις και σεξουαλική παρενόχληση στη δουλειά το δρόμο και παντού, πολύ πιθανόν μια γυναίκα να έρθει αντιμέτωπη και με την “παραδοσιακή” βία του ξυλοδαρμού. Κι όχι από αγνώστους: μπορεί να είναι ο αδερφός, ο σύζυγος, ο πατέρας κλπ.

Κι αν έχετε την εντύπωση πως αυτά συμβαίνουν μόνο στη Σαουδική Αραβία ή έστω σε κάνα χωριό που έχει μείνει 100 χρόνια πίσω, αυτό το βίντεο από τη συναυλία “Όλοι μαζί μπορούμε” στο Καλλιμάρμαρο μπορεί να σας αλλάξει τη γνώμη. Μια θεατής τράβηξε βίντεο με το κινητό της ένας άνδρα να χτυπά άγρια τη γυναίκα του μπροστά στα βλέμματα των παιδιών τους και δεκάδων θεατών:

Ο ξεφτίλας ο άντρας που χτυπάει την γυναίκα του και μάλιστα μπροστά στα παιδιά του. Κατά τα αλλά το γομάρι μου ήθελε και συναυλία "όλοι μαζί μπορούμε". Αίσχος !

Posted by Vera Kartalou on Donnerstag, 13. Juli 2017

Ο άντρας χτύπησε τη γυναίκα επειδή αυτή προσπαθούσε να τον πείσει να μην τσακωθεί με κάποιον άλλο άντρα, σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Το τραγικότερο όλων είναι ότι παρότι οι θεατές βρίζουν και φωνάζουν “ΕΞΩ”, κανείς δεν σπεύδει να βοηθήσει τη γυναίκα ή να τους χωρίσει. Ο δε τραμπούκος έχοντας πάρει θάρρος από αυτή την αδράνεια πάει να αρπάξει και όποιον του κάνει κριτική, με αποτέλεσμα εκεί πέρα να αρπάξει τελικά ένα μπερντάχι:

Και επειδή με ρωτάτε η συνέχεια του άντρακλα που δεν έριξε αρκετό ξύλο στην σύζυγο, αλλά αποφάσισε να τιμωρήσει και όποιον τον κατέκρινε!

Posted by Vera Kartalou on Donnerstag, 13. Juli 2017

Περιμένουμε τους ιντερνετικούς ντετέκτιβ και τους φωστήρες να σχολιάσουν κάτι, όπως στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας και του παπά ή ότι φταίει η ίδια με κάποιον τρόπο γι’αυτό που συμβαίνει: είτε επειδή το προκαλεί είτε επειδή “δεν κάνει τίποτε”.

Το μόνο που επιβεβαιώνεται εδώ πέρα είναι ότι για μια γυναίκα ο κόσμος μας απέχει πολύ από να θεωρείται ασφαλής.

Best of internet