Quantcast
THE STREAM

Ο Διονύσης Σαββόπουλος «έκοψε» τον Γιάννη Ζουγανέλη στη χθεσινή συναυλία

Ο Ζουγανέλης έκανε αντιμνημονιακή διασκευή σε τραγούδι του Σαββόπουλου και τα πράγματα έγιναν άβολα


THE NEWSROOM · 13 Ιουλίου 2017

Oλοκληρώθηκε χτες η μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου στο Καλλιμάρμαρο με πάνω από 60.000 θεατές. Στη συναυλία που έγινε από «Όλοι Μαζί Μπορούμε», τη δράση του ΣΚΑΪ , συμμετείχαν πολλοί καλλιτέχνες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μετά από ένα όχι και τόσο σύντομο πρόλογο, στη συνέχεια τραγούδησε το «Τον Χειμώνα Ετούτο», με αλλαγμένους σχεδόν όλους τους στίχους του Σαββόπουλου.

Μετά το τραγούδι, ο Διονύσης Σαββόπουλος ανεβαίνει στη σκηνή αρπάζοντας το μικρόφωνο από τον Ζουγανέλη σε ένα σκηνικό το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί εάν ήταν σκηνοθετημένο, ή όχι, αλλά σίγουρα ήταν αμήχανο.

 

«Καλά αγόρι μου, αγνώριστο μου το κανες το τραγούδι» είπε ο Διονύσης Σαββόπουλος, ενώ μετά συνέχισε λέγοντας  πως «του θυμίζει τον συμμαθητή που παίρνει το μικρόφωνο στο πούλμαν», ενώ προλογίζοντας τον επόμενο καλλιτέχνη είπε ότι «τώρα θα έρθει στη σκηνή ένας σοβαρός άνθρωπος».

Μια συναυλία διοργανωμένη από το ΣΚΑΪ με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον μετανοημένο συριζαίο Γιάννη Ζουγανέλη να προσπαθεί να κάνει αστεία και τον Σαββόπουλο να προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα συνθέτουν ένα από τα πλέον αμήχανα σκηνικά που έχουν προβληθεί τον τελευταίο καιρό στην τηλεόραση.

Best of internet