Quantcast
THE STREAM

Nεκρός ένας 22χρονος αμερικανός τουρίστας μετά από συμπλοκή σε μπαρ στη Ζάκυνθο

Για το έγκλημα έχουν ήδη συλληφθεί ένας σέρβος και δύο έλληνες


THE NEWSROOM · 7 Ιουλίου 2017

Ένας αμερικάνος τουρίστας νεκρός ήταν το αποτέλεσμα ενός καβγά στο Λαγανά Ζακύνθου. Ο 22χρονος από τις ΗΠΑ άφησε την τελευταία του πνοή στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου μεταφέρθηκε αναίσθητος.

Η αρχή έγινε όταν ξέσπασε καυγάς σε μπαρ μεταξύ Αμερικάνων και Σέρβων για άγνωστους λόγους. Ο υπεύθυνος σεκιούριτι του μπαρ, ο οποίος ήταν κι αυτός Σέρβος που διαθέτει διαβατήριο Μ. Βρετανίας πήρε μέρος στον καυγά και κυνήγησε τον 22χρονο μαζί με δυο έλληνες έξω στο δρόμο.

Η συνέχεια ήταν να δεχτεί άγριο ξυλοδαρμό ο νεαρός από τους τρεις άντρες, οι οποίοι τον χτύπησαν άγρια στο κεφάλι και στο σώμα. Ένα από τα χτυπήματα στο κεφάλι ήταν μάλλον το μοιραίο, μετά το οποίο ο 22χρονος τουρίστας έχασε τις αισθήσεις του και εξέπνευσε τελικά στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε.

Οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου έχουν ήδη συλλάβει τους τρεις άντρες (τον Σέρβο μπράβο και τους δυο έλληνες μπάρμεν) για να απαγγελθούν κατηγορίες. Οι έρευνες συνεχίζονται για να βρεθούν και οι υπόλοιποι που πήραν μέρος στη συμπλοκή.

(πηγές 1, 2)

 

 

Best of internet