Quantcast
THE STREAM

Αδειάζει τον Μπογδάνο και ζητάει συγγνώμη ο ΣΚΑΪ για δηλώσεις του

Ο παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρθηκε σε «πρώην συντρόφους» του Αλέξη Τσίπρα που πραγματοποίησαν το χτύπημα στο Λουκά Παπαδήμο


THE NEWSROOM · 4 Ιουλίου 2017

Με επίσημη ανακοίνωσή που εξέδωσε ο ΣΚΑΪ ζητά συγνώμη για τις δηλώσεις του δημοσιογράφου του σταθμού Κωνσταντίνου Μπογδάνου κατά τη διάρκεια της μεσημεριανάδικης εκπομπής την οποία παρουσιάζει καθημερινά.

Ο Μπογδάνος ανέφερε πως πίσω από την επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου βρίσκονται πρώην σύντροφοι του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Δείτε το στιγμιότυπο όπως το ανέβασε δημοσιογράφος της ΑΥΓΗΣ:

Eνα ΕΣΡ, ένας εισαγγελέας, ενα σωματείο, ένα πειθαρχικό κάτι τέλος πάντων να σταματήσει αυτό το αίσχος, αυτή η ντροπή του ότι νά 'ναι…Την επόμενη μέρα των εμφυλιοπολεμικών εξάρσεων Μητσοτάκη στη Βουλή, ο Μπογδάνος (εν ώρα στάσης εργασίας στα ΜΜΕ) ταυτίζει τον πρωθυπουργό με τους τρομοκράτες

Posted by Κατερίνα Μπρέγιαννη on Dienstag, 4. Juli 2017

Το σχόλιο του Μπογδάνου:

«Θέλω να πω ότι είναι ένα μήνα και μία εβδομάδα ο Λουκάς Παπαδήμος (σσ είναι) στο νοσοκομείο, χτυπημένος από πρώην συντρόφους του Έλληνα πρωθυπουργού και ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν έχει πάει να του πει ένα γεια, πρέπει να σου πω. Να του πει είστε καλά, χρειάζεστε κάτι ή τέλος πάντων ως πρωθυπουργό σε πρωθυπουργό ».

Όπως διαβάζουμε στο skai.gr:

Ο ΣΚΑΪ ζητάει συγγνώμη για τις ανάρμοστες και αδόκιμες αναφορές του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Μπογδάνου, ο οποίος στην σημερινή του εκπομπή άφησε απαράδεκτους υπαινιγμούς κατά του Έλληνα πρωθυπουργού.

Ο ΣΚΑΪ εγγυάται την ελεύθερη έκφραση σε όλους τους δημοσιογράφους που εργάζονται στα μέσα ενημέρωσης του ομίλου υπό τον όρο να τηρούνται απαρέγκλιτα οι κανόνες δεοντολογίας και να μην γίνονται φορείς παραπληροφόρησης και ανοίκειων επιθέσεων.

Σε έναν πιθανό hall of fame με τους πιο εξωφρενικούς ήχους που έχει παράξει το στόμα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου ενδεχομένως αυτή να μην συγκαταλέγεται στις πρώτες 50. Για αυτή όμως αισθάνθηκε την ανάγκη να δικαιολογηθεί ο τηλεοπτικός σταθμός στον οποίο εργάζεται, και γι’ αυτό όλοι απεύχονται το να δρομολογηθούν άσχημες εξελίξεις.

Best of internet