Quantcast
THE STREAM

Άγρια επίθεση του Διονύση Τσακνή προς τη Ραχήλ Μακρή σε εκδήλωση για την ΕΡΤ

Ο καβγάς έγινε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για το κλείσιμο της ΕΡΤ


THE NEWSROOM · 3 Ιουλίου 2017

Ένταση προέκυψε στα αποκαλυπτήρια του μνημείου «Μνήμες και χρέος» στη μνήμη του κλεισίματος της ΕΡΤ που έγιναν σήμερα έξω από το μεγάλο κτήριο της Αγίας Παρασκευής. Η φασαρία ξεκίνησε λίγο πριν γίνουν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου που δημιούργησε χωρίς αποζημίωση ο γλύπτης Κυριάκος Ρόκος.

Ο γενικός γραμματέας ενημέρωσης και επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος και ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής έδιναν χαιρετισμό όταν αποχώρησαν διαμαρτυρόμενοι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Δημήτρης Στρατούλης από τη ΛΑΕ. Το επίκεντρο της φασαρίας έγινε όταν η συνεχόμενη διαμαρτυρίας της Ραχήλ Μακρή εκνεύρισε τον Διονύση Τσακνή, ο οποίος την έβρισε με όχι ιδιαίτερα κόσμιο τρόπο.

Γιανα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αυτό που ακούστηκε ήταν το: «Θα βγάλετε το σκασμό επιτέλους, βγάλτε το σκασμό. Σκάσε, σκάσε»

Θαυμάστε τον κ. Τσακνή, τον διορισμένο και πληρωμένο με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, αντιπρόεδρο της #ΕΡΤ, πως φέρεται όταν ακούει την αλήθεια, για την κατάντια της τηλεόρασης εργαλείου προπαγάνδας της καθεστωτικής κυβέρνησης #ΣΥΡΙΖΑ – #ΑΝΕΛ#tsipras #kammenos #κυβέρνηση

Posted by Ραχήλ Μακρή on Montag, 3. Juli 2017

Είναι μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη για τα αποκαλυπτήρια ενός γλυπτού έξω από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έτσι. Παραθέτουμε κι αυτό εδώ για την ιστορία:

(πηγή)

Best of internet