Quantcast
THE STREAM

Τι χρονιά έχουμε; Νέο δίσκο ανακοίνωσαν οι Πυξ Λαξ

Κάποιοι ρομαντικοί περιμένουμε και την επιστροφή των Hi-5


THE NEWSROOM · 1 Ιουλίου 2017

Ναι είναι αλήθεια, οι γερόλυκοι των επανενώσεων Πυξ Λαξ, ανακοίνωσαν ότι έχουν μπει ξανά στο στούντιο και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο.

Παρότι το 2004 η μπάντα υποτίθεται ότι κυκλοφόρησε τον τελευταίο της δίσκο με τον ενδεικτικό τίτλο «Τέλος». Παρότι το 2010 μετά τον θάνατο του ιδρυτικού μέλους της μπάντας, Μάνου Ξυδούς, οι εναπομειναντες Πυξ Λαξ ειχαν δηλώσει «Η μπάντα δεν μπορεί να υφίσταται χωρίς τον Μάνο, οι Πυξ Λαξ έχουν οριστικά τελειώσει». Παρότι κάθε συναυλία της μπάντας τα τελευταία 15 χρόνια είναι η τελευταία… Οι Πυξ Λαξ χωρίς αιδώ, ανακοίνωσαν χτες ότι ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν νέο δίσκο.

Από ό,τι φαίνεται οι επαγγελματικές συνεργασίες του Πλιάτσικα με τον B.D Foxmoor και του Στόκα με τον Γιώργο Σαμπάνη, δεν πήγαν όπως ειχαν υπολογίσει. Έτσι οι δυο καλλιτέχνες προχώρησαν στο «σχέδιο Β’» και αποφάσισαν πάλι να αρμέξουν για άλλη μια φορά την αγελάδα που λέγεται Πυξ Λαξ.

Μπορεί κάποια στιγμή η χώρα στο μακρινό μέλλον να γλιτώσει από τα μνημόνια. Όταν συμβεί αυτό, βάζουμε στοίχημα ότι θα γιορταστεί με κάποιο πανηγυρικό live των Πυξ Λαξ.

 

 

 

Best of internet