Quantcast
THE STREAM

To playback του Μένιου Φουρθιώτη στο Star Academy έγινε παγκόσμιο viral

Οι χρήστες του αμερικάνικου forum Reddit το περιέγραψαν ως το πιο τρομακτικό playback όλων των εποχών


Γνωρίζουμε ότι η εκπομπή Star Academy, που παρουσιάζει ο Μενιος Φουρθιώτης έχει σαν πηγή έμπνευσης της την αγαπημένη trashila που μάθαμε και αγαπήσαμε στην ιδιωτική τηλεόραση των 90s. Αυτό που μάθαμε όμως χτες ήταν ότι το “talent show” του καναλιού Έψιλον, έχει πλέον και διεθνές κοινό. Στο παγκόσμιο forum Reddit, στην κατηγορία με τα Cringe θέματα, την πρωτιά έχει το τρομακτικά αμήχανο playback του υπερviral τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι ,”Μάντισσα” από μια παίχτρια του Star Academy.

Η άμοιρη τραγουδίστρια αράζει και περιμένει να τελειώσει το μαρτύριο του playback, με τον Μένιο Φουρθιώτη να παρεμβαίνει και να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

 Αυτό εξελίχθηκε από κακό σε τραγικό μέσα σε ένα λεπτό, η κοπέλα λέει “γάμησε το” άλλα το τραγούδι συνεχίζει να παίζει όταν ο τυπάς ανεβαίνει στην σκηνή

Σχολιάζει ένας χρήστης στο Reddit.

 

Δεν χρειάστηκε να κάνουμε και μεγάλη ψακτική για να βρούμε και άλλα εξίσου τραγικά playback, πάλι στο Έψιλον και φυσικά πάλι σε εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, με πρωταγωνίστρια τότε την Ελένη Φουρέιρα.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση.

 

Best of internet