Quantcast
THE STREAM

Είδαμε αυτό το ρεπορτάζ για το «ελληνικο spring break» στη Μύκονο για να μην το δείτε εσείς

25 λεπτα που θα μπορουσαν να ειναι η ελληνικη απαντηση στο They Live του Καρπεντερ


Τσαγκ · 2 Ιουνίου 2017

Το αγαπημένο μας ιντερνετικό κανάλι Mykonos.tv μας παρέχει για άλλη μια φορά πρωτογενές υλικό ανόθευτης καγκουρίλας από το “νησί των ανέμων”. Στο τελευταίο βίντεο που δημοσίευσε η σελίδα, βλέπουμε μια δημοσιογράφο του site να περιφέρεται με ένα κόκκινο φόρεμα στο super paradise καλύπτοντας όπως η ίδια λέει το “ελληνικό spring break”. Σκληρές ερωτήσεις που απευθύνονται -ως επί τον πλείστον σε τύφλα από το αλκοόλ πάρτι άνιμαλς- και είναι του τύπου: “πως σας φαίνεται η Μύκονος” ή “ποιος είναι ο αγαπημένος τους από το σαρβάιβο”, συνθέτουν ένα μωσαϊκό ερωταπαντήσεων που όταν ενώσεις όλες τις ψηφίδες του βγάζεις το απόλυτο μηδέν.

Πολλά έχουν δει τα μάτια μας, άλλα οι  μορφάρες που εμφανίζονται σε αυτό το βίντεο, όπως τα μέλη του ΣΔΦΑΠ (ψαχτείτε με Urban Dictionary), ο ψυχολόγος που μελετάει στην παραλία το βιβλίο που έγραψε ο ίδιος , οι Βούλγαροι από ΤΑ Σόφια όπως χαρακτηριστικά είπε η παρουσιάστρια και πολλά άλλα συνεντευξιαζόμενα κλαρίνα,  μας φέρνουν τρόμο.

25 λεπτά αγνού νεοελληνικού πολιτισμού, 25 λεπτά με την ελληνική νεολαία που διακοπάρει στην Μύκονο, που μπορούν να διαλύσουν κάθε ελπίδα που μπορεί να τρέφατε όσον αφορά το μέλλον αυτής της χώρας. ΜΥΚΟΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣ!!!!1!

Best of internet