Quantcast
THE STREAM

Αποδοκιμάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας έξω από τη Μητρόπολη στην τελετή για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (VIDEO)

Τα γιουχαΐσματα καταδίκασε ήδη με ανακοίνωσή της η ΝΔ σχολιάζοντας πως δεν ταιριάζουν ούτε με τη στιγμή ούτε με το χαρακτήρα του κόμματος


THE NEWSROOM · 31 Μαΐου 2017

Διακόπηκε προς στιγμήν νωρίτερα το όποιο σεπτό κλίμα υπήρχε στην εξόδιο ακολουθία του επίτιμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Όταν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσέγγισε τον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης Αθηνών, ακούστηκαν αποδοκιμασίες ενάντια στο πρόσωπό του.

Τις αποδοκιμασίες καταδίκασε με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, καθώς σύμφωνα με την ανακοίνωση, δε ταιριάζουν ούτε με τη φιλοσοφία του κόμματος. Eνδιαφέρον παρουσιάζει ότι τη στιγμή που ένα κομμάτι του κόσμου γιούχαρε τον Αλέξη Τσίπρα, ένα άλλο αποθέωσε τον τέως Βασιλιά, Κωνσταντίνο Γλίξμπουργκ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε με τον πιο σαφή τρόπο τις όποιες αποδοκιμασίες υπήρξαν σε βάρος του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα. Δεν συνάδουν ούτε με το ήθος, ούτε με το ύφος της παράταξης και, προφανώς, ούτε με τη στιγμή»

Εδώ φαίνονται οι στιγμές που ο πρωθυπουργός αποδοκιμάστηκε από μια μερίδα των παρευρισκόμενων:

Φωτογραφίες από τη δικιά μας επίσκεψη στο χώρο η οποία αποτύπωσε και τις ζητωκραυγές των φιλοβασιλικών, μπορείτε να δείτε εδώ.

(πηγή)

Best of internet