Quantcast
THE STREAM

Τζαμάικα Τζαμάικα: 40 Κιλά χασίς βρήκε πάλι το λιμενικό να επιπλέουν αμέριμνα στο Ιόνιο

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση


THE NEWSROOM · 30 Μαΐου 2017

Όπως μας ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Ναυτιλίας :

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών προέβησαν, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Οθωνών.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Οθωνών για τον εντοπισμό ενός ύποπτου δέματος στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας του λιμένα Ερεικούσας (πλησίον ΔΕΗ). Στο σημείο κατέπλευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το πλήρωμα του οποίου εντόπισε και περισυνέλεξε ένα (01) δέμα από νάυλον, το οποίο περιείχε τέσσερις (04) νάυλον συσκευασίες με πιθανόν ακατέργαστη ινδική κάνναβη, μικτού βάρους σαράντα κιλών και διακοσίων πενήντα γραμμαρίων (40,250 Kg),εμποτισμένη με θαλάσσιο ύδωρ.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες.

Κάτι περίεργο παίζει στα καταγάλανα νερά του Ιουνίου πελάγους καθώς αυτή είναι μια από τις πολλές φορές που αταυτοποίητα δέματα με πολλά κιλά χασίς όπως εδώ και εδώ. Δεν ξέρουμε αν είναι κάποιου είδους κόλπο να πετάν κιλά στην θάλασσα για αντιπερισπασμό, ή φοβούμενοι το λιμενικό που πλησιάζει ή αν είναι πρόκειται για κάποιο publicity stunt των Ιονίων Νήσων για να μαζέψουν καμμενο-τουρίστες το καλοκαίρι.

Best of internet