Η περιοχή έχει ήδη αποκλειστεί από την αστυνομία ενώ δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν ο δράστης το έκανε από πρόθεση
Πανικός επικράτησε στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης πριν λίγη ώρα όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς με μεγάλη ταχύτητα, έχοντας σαν αποτέλεσμα νεκρούς και τραυματίες. Όπως σημειώθηκε, τουλάχιστον 10 άτομα τραυματίστηκαν στο συμβάν, κάποιοι εκ των οποίων βαριά.
Σύμφωνα με το Reuters, ένας τουλάχιστον άνθρωπος είναι νεκρός ενώ άλλοι επτά χρειάστηκε να μεταφερθούν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, δεν πρόκειται για ατύχημα και ο οδηγός φαίνεται να επιδίωξε να χτυπήσει τους πεζούς, ενώ έχει ήδη συλληφθεί. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έχει αποκλείσει ολόκληρη την περιοχή όπως φαίνεται και στα παραπάνω πλάνα.
Όπως δήλωσαν οι αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός ενός κόκκινου Χόντα κινήθηκε στο αντίθετο και έπεσε σε πεζούς ανεβαίνοντας στο πεζοδρόμιο. Πλάνα της τηλεόρασης έδειξαν την αστυνομία να περνά χειροπέδες σε έναν άνδρα με μαύρο t-shirt και να τον βάζουν σε ένα περιπολικό, αλλά δεν υπάρχει μέχρι στιγμής επίσημη πληροφόρηση για το αν η ενέργειά του ήταν εσκεμμένη. Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Τραμπ έχει ενημερωθεί για τα γεγονότα.
Man run over by car at 42nd/7th. Others injured by vehicle on sidewalk. #attack #timessquare pic.twitter.com/onvLUEKSKY
— David Shuster (@DavidShuster) May 18, 2017
Multiple people have been struck by a speeding vehicle in Times Square pic.twitter.com/xxc9GV5t5h
— Duke Nguyen (@lueurphoto) May 18, 2017
H κατάσταση φαίνεται να είναι ακόμη πολύ τεταμένη, με την πολύβουη πλατεία γεμάτη περιπολικά και νοσοκομειακά οχήματα.
(πηγή)
Νομίζατε ότι τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις; Πράγματι, απλά νομίζατε
Ο επίμονος για την ηλικία του κηπουρός του Δήμου Λαγκαδά βρήκε τον μπελά του για την επιλογή δέντρων που έκανε
Το απόλυτο καρέ της δεξιάς πολυκατοικίας μόλις συμπληρώθηκε και ζητάει την ψήφο σου και τον δείκτη μάζας σώματός σου
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας πήγε στο Βιετνάμ και έγινε αντάρτης της ΝΔ