Quantcast
THE STREAM

Ηλεία: 31χρονος συνελήφθη χτες να αυνανίζεται έξω από το 1ο Γυμνάσιο Πύργου

Συνέχισε μάλιστα να αυνανίζεται και μπροστά στους αστυνομικούς όταν έφτασαν


THE NEWSROOM · 16 Μαΐου 2017

Άλλο ένα αμφιλεγόμενο περιστατικό συνέβη στο Νομό Ηλείας, αυτή τη φορά στην πρωτεύουσα του, τον Πύργο. Ένας 31χρονος συνελήφθη να αυνανίζεται μπροστά στους πάντες, ακριβώς έξω από το προαύλιο του 1ου Γυμνασίου της πόλης.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 15/5 στις 6 το απόγευμα περίπου , όταν ο δράστης βρέθηκε έξω από το σχολείο, εντός του οποίου μικρά παιδιά έπαιζαν μπάσκετ. Τότε, όπως βρισκόταν έξω από το φράχτη, γύρισε προς αυτά, γδύθηκε και άρχισε να αυνανίζεται.

Τα παιδιά τρόμαξαν, την ίδια ώρα που κάτοικοι που έβλεπαν τι γινόταν από τα γύρω μπαλκόνια άρχισαν να φωνάζουν και κάλεσαν την Αστυνομία. Ο άφοβος δράστης βέβαια δεν πτοήθηκε και όταν ήρθαν και αστυνομικοί Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου έξω από το σχολείο, συνέχισε να αυνανίζεται και μπροστά τους.

Μετά βέβαια τους επιτέθηκε με βρισιές και απειλές, οπότε και συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Ηλείας, με την κατηγορία της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, της εξύβρισης κατά των αστυνομικών και απείθειας.

(πηγή)

 

Best of internet