Quantcast
THE STREAM

Ένα πλάσμα που είναι κάτι ανάμεσα σε φάλαινα, μαμούθ και καλαμάρι ξεβράστηκε σε παραλία της Ινδονησίας (PHOTOS)

Το νεκρό πλάσμα στο τέλος θα είναι καμιά φάλαινα αλλά μέχρι τότε μοιάζει με κάτι που βγήκε από το Men in Black


LUBEN CREW · 12 Μαΐου 2017

Δεν έχουμε πραγματικά ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα που εμφανίστηκε στην ακτή του νησιού Σέραμ, στις ακριτικές Μολούκες της Ινδονησίας. Δεν έχουμε ιδέα τι είναι αυτό το site επίσης, αλλά την Τετάρτη 10/5 το site Beritasatu.com δημοσίευσε μαρτυρία, η οποία ανέφερε πως ένας ντόπιος ανακάλυψε ένα τεράστιο θαλάσσιο κουφάρι με μήκος 15 μέτρα το βράδυ της Τρίτης.

Αυτό το …πράγμα, το οποίο μας θυμίζει κάτι ανάμεσα σε φάλαινα, άτριχο μαμούθ και καλαμάρι, ήταν τόσο μεγάλο που αυτός που το ανακάλυψε στην αρχή πίστευε πως είναι βάρκα. Η ταυτότητα του ζώου, το αν είναι καλαμάρι ή φάλαινα ή ακόμη και το αν είναι κάποιου είδους φάρσα, μέλλει να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες από επίσημες έρευνες.

 

 

Στο μεταξύ, το τεράστιο νεκρό πλάσμα (το οποίο εκτιμάται πως ήταν ήδη 3 μέρες νεκρό πριν ανακαλυφθεί) έχει προσελκύσει κάθε είδους περίεργο από τη γύρω περιοχή που έσπευσε να δει από κοντά το θέαμα. Πάντως, όσο περίεργο κι αν είναι έχει ήδη αρχίσει να βρωμάει όπως κάθε ζωντανός οργανισμός αφού πεθάνει, οπότε οι κάτοικοι ζήτησαν από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για να το απομακρύνει.

Εντάξει το ξέρουμε ότι στο τέλος θα είναι κάτι βαρετό τύπου φάλαινα αλλά μέχρι τότε θα μοιάζει με πλάσμα βγαλμένο από το Men in Black.

(πηγή)

 

 

Best of internet