Quantcast
THE STREAM

Το “28” μεγαλύτερο από το “57” δείχνει το ΣΚΑΪ για να αποδείξει ότι τα Εξάρχεια πάνε από το κακό στο χειρότερο (VIDEO)

Ραγδαία αύξηση επιθέσεων από 57 σε 28


LUBEN CREW · 3 Μαΐου 2017

Η δημοσιογραφική τηλεοπτική κάλυψη ζητημάτων που αφορούν στην περιοχή των Εξαρχείων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και μάλιστα από άτομα που δεν έχουν ή δεν σκοπεύουν και να πατήσουν ποτέ το πόδι τους στην ιστορική γειτονιά.

1+1=3 θα ισχυριστούν εν ανάγκη τα τηλεοπτικά κανάλια προκειμένου να υποστηρίξουν το εκάστοτε αφήγημα που θέλουν να θεμελιώσουν ως επιστημονική πραγματικότητα στο κοινό τους.Η έντονη συζήτηση και η ανησυχία των καναλιών σχετικά με τα Εξάρχεια συνεχίζεται, μετά. Μετά το επικό ρεπορτάζ της Κάτιας Μακρή, τώρα έχουμε το κανάλι του Φαλήρου να μας μαθαίνει ότι το 28 > 47, με ένα γράφημα αποκλειστικά και μόνο για μερακλήδες σουρρεαλιστές και κατά πάσα πιθανότητα θιασώτες της φαντασίωσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης “θα τελειώσει τα Εξάρχεια”:

Ως πηγή των στοιχείων που αναγράφονται στο γράφημα του δελτίου του ΣΚΑΪΝ αναφέρεται η Ελληνική Αστυνομία και τα στοιχεία παρατίθενται σε αντίστροφη χρονολογική σειρά, ενώ η μπάρα του 28 είναι πολύ μεγαλύτερη από τη μπάρα του 57. Μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι αυτό γίνεται επειδή η μπάρα του 2017 αντιστοιχεί μόνο στο Α’ τετράμηνο του 2017, αλλά και πάλι η γραφική αναπαράσταση του 28 σε σχέση με τη γραφική αναπαράσταση του 57, του 20 και του 19 είναι σαφώς υπερβολική, δυσανάλογη και δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι έγινε από λάθος.

 

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΚΑΪ κάνει λαθάκια  στις γραφικές αναπαραστάσεις δημοσκοπήσεων και στατιστικών στοιχείων:

 

Best of internet