Quantcast
THE STREAM

Το Όσκαρ σταρχιδισμού 2017 πάει σε αυτόν τον υπάλληλο που πέφτει θύμα ληστείας στο Κάνσας (VIDEO)

Βραβεύεται κυρίως για τo ύφος του που είναι όλα τα λεφτά


THE NEWSROOM · 30 Απριλίου 2017

Σε πολλούς μπορεί να έχει τύχει να έχετε μια πολύ δύσκολη ημέρα και να σκέφτεστε πως οτιδήποτε άσχημο και να συνέβαινε δε θα σας έκανε καμία διαφορά. Αυτό ίσως συνέβη και σε έναν υπάλληλο των “Jimmy John’s sandwich” στο Κάνσας Σίτι στις ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας μπήκε οπλισμένος σε κατάστημα 24ωρο κατάστημα fast food προφανώς για να ληστέψει το ταμείο.

 

 

Αυτό που φαίνεται όμως (στο περιέργως εξαιρετικής ευκρίνειας) βίντεο ασφαλείας, είναι η αντίδραση του ταμεία, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει το όλο θέμα στωικά, με ένα ύφος που υποδηλώνει εξαιρετική ηρεμία και ακόμα περισσότερο το ότι αυτή η ληστεία ίσως δεν ήταν και η χειρότερη στιγμή της ημέρας του.

 

Jimmy John's employee calmly reacts to gunpoint robbery

CCTV footage shows a Jimmy John's sandwich shop employee calmly reacting to being robbed at gunpoint in Kansas City. Police are still searching for the suspect. abcnews.com

Posted by ABC News on Freitag, 28. April 2017

 

Θα μπορούσαμε εύκολα να υποθέσουμε ότι ο ληστής είναι τακτικός “πελάτης” του καταστήματος, αφού ο ταμίας  φαίνεται να του δίνει τα χρήματα από το ταμείο σε στυλ “το συνηθισμένο παρακαλώ”. Μέσα σε δύο ημέρες το βίντεο στο page του ABC News έχει 17μιση εκατομμύρια views, οπότε υποθέτουμε ότι εάν δεν έχει βρεθεί ήδη  ο δράστης, τότε δεν έχει και πολύ μέλλον ακόμα.

Best of internet