Quantcast
THE STREAM

Εκτός λειτουργίας θα είναι σήμερα αρκετά ασανσέρ για την Ευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς Ασανσέρ

Κροσφιτάδικα θα γίνουν για μια μέρα οι δημόσιες υπηρεσίες


President Creed · 26 Απριλίου 2017

Επιτέλους έφτασε η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ασανσέρ, αγαπητοί φίλοι, η μέρα που όλοι περιμένατε για να καταβάλετε την ελάχιστη δυνατή φυσική προσπάθεια για οτιδήποτε μετά από καιρό. Σήμερα, Τετάρτη 26 Απριλίου, σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, ανελκυστήρες και κυλιόμενες σκάλες θα είναι εκτός λειτουργίας μήπως και έτσι οι άνθρωποι ψηθούν να χρησιμοποιήσουν τις σκάλες, ενθαρρύνοντας να κάνουν στεπ ακόμα και όλοι όσοι το παίζουν busy all the time.

Φυσικά ότι η μετακίνηση από τις σκάλες θα είναι εθελοντική, και οι ανελκυστήρες θα λειτουργούν για άτομα με αναπηρία ή για όσους θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν το ασανσέρ γιατί διαφυλάσσουν σαν κόρη οφθαλμού τις θερμίδες που πήραν τρώγοντας σουβλάκια το προηγούμενο βράδυ βλέποντας Survivor.

Στην πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία, μέρος της εκστρατείας NowWeMove που υποστηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα για τον Αθλητισμό, θα συμμετέχουν 38 χώρες και 2941 πόλεις, μεταξύ των οποίων ο δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού που θα συμμετέχει στο No elevators Day, κλείνοντας τους ανελκυστήρες στα 2 κεντρικά κτίρια, αλλά οι δήμοι Σκύδρας και Καρδίτσας. Επίσης, στατιστικά να το πάρει κανείς, σίγουρα θα συμμετέχει και κάποιος σταθμός του μετρό της Αθήνας στην ημέρα χωρίς ασανσέρ.

Για να είμαστε δίκαιοι, ίσως στην Ελλάδα μπορούμε να συμμετέχουμε εκ του ασφαλούς, αφού δεν έχουμε ουρανοξύστες, ωστόσο εάν δε λειτουργούν τα ασανσέρ σε ΙΚΑ, εφορίες και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες, τότε προτείνουμε να πάρετε μαζί σας και ένα ισοτονικό ποτό ή ένα σέικερ πρωτεΐνης για να μην πάει χαμένο το ανέβα-κατέβα.

Best of internet