Quantcast
THE STREAM

Ποιοι τζιχαντιστές: Το βίντεο αμερικάνου σερίφη στη Φλόριντα είναι ό,τι πιο creepy είδαμε τελευταία (VIDEO)

«Ερχόμαστε για εσάς. Τρέξτε»


felix · 12 Απριλίου 2017

Δεν ξέρουμε ποιο φωτεινό μυαλό είχε την ιδέα, αλλά το βίντεο με το οποίο απευθύνεται στα social media της πολιτείας του ο σερίφης της Lake County της Φλόριντα δε θυμίζει ιδιαίτερα σποτάκι μιας υπηρεσίας που έχει θεωρητικά σκοπό της το “to protect and to serve“.

Είναι μια πολύ καλή παραγωγή, αν είσαι ένοπλη τζιχαντιστική οργάνωση που ψάχνει να στρατολογήσει νεαρούς θρησκόληπτους. Όταν ένα βίντεο ξεκινά με τη φράση:
 «Για τους εμπόρους που προωθούν το δηλητήριο, έχω ένα μήνυμα: Ερχόμαστε για εσάς»

Τότε ξέρεις ότι θα δεις κάτι εξωπραγματικό. Ο σκοπός ήταν να γίνει μια αρχή για την αντιμετώπιση του αυξανόμενου εμπορίου ηρωίνης που γίνεται στην πόλη του σερίφη, μέσω του εκφοβισμού όσων συμμετέχουν στο εμπόριο ναρκωτικών.

Η παρουσίαση που έπελεξε ο Πέιτον Γκρίνελ όμως άνετα χαρακτηρίζεται creepy.  Στο βίντεο, ο ίδιος με ακάλυπτο το πρόσωπο μαζί με άλλους 4 φορτωμένους εξοπλισμούς και φορώντας μαύρες μάσκες και γυαλιά ηλίου, θυμίζοντας τις “υπερπαραγωγές” του ISIS:

Όπως δηλώνει ο σερίφης Γκρίνελ:
«Μυστικοί πράκτορές μας έχουν ήδη αγοράσει ηρωίνη από πολλούς από εσάς, απλώς περιμένουμε τα εντάλματα σύλληψής σας να ολοκληρωθούν»

«Εάν οι πράκτορές μας μπορούν να δείξουν τη συνάρτηση της σχέσης ανάμεσα σε εσάς, τους εμπόρους του δηλητηρίου, και των ανθρώπων που πεθαίνουν από υπερβολική δόση, θα καταδικαστείτε για φόνο»

Για να ολοκληρώσει με τον κατάλληλο απειλητικό τόνο:

«Απολαύστε το γεγονός πως θα πρέπει να κοιτάτε πίσω από την πλάτη σας μήπως είναι σήμερα η ημέρα που ερχόμαστε για εσάς.

Απολαύστε την προσπάθεια να κοιμηθείτε απόψε, αναρωτώμενοι εάν απόψε θα είναι η νύχτα που οι ειδικές μας δυνάμεις θα ανατινάξουν την είσοδο του σπιτιού σας»

Στο τέλος την κάνουν με βήμα θυμίζοντας κάτι σαν γερμανούς στρατιώτες στο Inglourious Basterds. Πάντως, σίγουρα κάτι έχει πάει στραβά με το θεσμό “Αστυνομία” στις ΗΠΑ.

Best of internet