Quantcast
THE STREAM

O Εξολοθρευτής φιδιών επιστρέφει για να εξολοθρεύσει όσους βάζουν φόλες σε γατάκια (VIDEO)

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχει ένα C H A I N R E A C T I O N


President Creed · 8 Απριλίου 2017

Ο εξολοθρεφτής των ερπετών με τη μπαντάνα από τις Σέρρες επέστρεψε για να δείξει ότι είναι τιμωρός και όχι κάποιος villain που σκοτώνει αδιακρίτως. Με βασική αρχή το “Φίδι καλό μόνο νεκρό”, ο εξολοθρεφτής έγινε γνωστός όταν πριν από ένα χρόνο έσπειρε το φόβο και τον τρόπο στα φίδια των Σερρών.

Ένα χρόνο μετά, βλέπουμε και την πιο τρυφερή πλευρά του ατσάλινου αυτού τιμωρού των φιδιών, αφού ο ίδιος έγινε μάρτυρας μιας πραγματικά τραγικής κατάστασης, όταν, όπως δηλώνει ο ίδιος, κάποιος έριξε φόλα και ξεπάστρεψε ένα σωρό γατάκια, όπως δυστυχώς συνηθίζεται από τους κατοίκους της πιο όμορφης χώρας του κόσμου. Ο Εξολοθρευτής, ο οποίος μάλιστα τάιζε ο ίδιος ένα από τα άτυχα γατάκια, περιγράφει το πραγματικά εξοργιστικό περιστατικό:

Πάντως η ιδιαίτερη αγάπη του εξολοθρευτή των φιδιών προς τις γάτες δεν είναι και ουρανοκατέβατη, προφανώς και υπάρχει ένα C H A I N  R E A C T I O N , αν σκεφτεί κανείς ότι οι γάτες τρώνε τα φίδια. Ο ίδιος μάλιστα έχει ανεβάσει βίντεο στο κανάλι του στο Youtube στο οποίο δείχνει μια γάτα στον κήπο του να τρώει ένα φίδι, ενώ ο ίδιος περιγράφει τη σκηνή ως David Attenborough από τη βόρεια Ελλάδα:

 

Ελπίζουμε τουλάχιστον να βρεθεί ο δράστης που δηλητηρίασε τα γατάκια.

Best of internet