Quantcast
THE STREAM

Η ιστορία του ληστή που κρύφτηκε στην ντουλάπα είναι ο λόγος που αγαπάμε την Ελληνική Αστυνομία

Το ότι αφόδευσε κιόλας ο ληστής μέσα στη ντουλάπα, κάνει ακόμα καλύτερη την ιστορία


THE NEWSROOM · 4 Απριλίου 2017

 

Άλλο ένα μεγάλο φιάσκο ήρθε να προστεθεί χθες στο παθητικό της Ελληνικής Αστυνομίας. Σε ληστεία που πραγματοποιήθηκε στο Φάληρο, ένοικοι διαμερίσματος κάλεσαν την Αστυνομία μετά. Οι αστυνομικοί, αν και μπήκαν να ερευνήσουν το σπίτι, δεν έκαναν καν τον κόπο να ανοίξουν την ντουλάπα, αφήνοντας έτσι το περιθώριο σε έναν από τους ληστές να παραμείνει κρυμμένος μέσα για ώρες.

Σε διαμέρισμα του όγδοου ορόφουν στη συμβολή των οδών Μουσών και Θησέως, δράστες εισέβαλαν με άγνωστο τρόπο, έδεσαν την 64χρονη ιδιοκτήτρια και την 55χρονη οικιακή της βοηθό, και στη συνέχεια άρπαξαν κοσμήματα και τιμαλφή. Τη ληστεία παρατήρησε ο γιος της ιδιοκτήτριας από το διαμέρισμά του, το οποίο βρίσκεται στον ένατο όροφο της ίδιας πολυκατοικίας. Μέσω καμερών που ήταν εγκατεστημένες στο διαμέρισμα της μητέρας του, είδε το περιστατικό και ειδοποίησε την Άμεση Δράση.

Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο, καταδίωξε τους ληστές που προσπάθησαν να φύγουν από τα διπλανά μπαλκόνια. Δύο από τους δράστες συνελήφθησαν, ενώ ο τρίτος στην προσπάθειά του να διαφύγει, σκοτώθηκε πέφτοντας από μπαλκόνι του έβδομου ορόφου σε μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.

Στην εκτεταμένη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. συμμετείχαν πάνω από 20 αστυνομικοί, οι οποίοι σύμφωνα με την Αστυνομία χτένισαν την περιοχή. Στο διαμέρισμα που πραγματοποιήθηκε η ληστεία, η Σήμανση πήρε μέχρι και αποτυπώματα από την ντουλάπα, αλλά για κάποιο λόγο κανείς δεν σκέφτηκε να την ανοίξει.

Περίπου στις 23:00 το βράδυ και αφού η Αστυνομία είχε τελειώσε με την επιτόπια έρευνα, η ιδιοκτήτρια μαζί με τον γιο της και την οικιακή βοηθό επέστρεψαν στο διαμέρισμα. Ωστόσο κάτι τους μύριζε κι έτσι ο γιος της οικογένειας άνοιξε την ντουλάπα – από την οποία η Σήμανση είχε λάβει αποτυπώματα από το εξωτερικό της μέρος. Τότε ήρθε αντιμέτωπος με τον ληστή που παρέμεινε κρυμμένος , αλλά δεν κατάφερε να δει το πρόσωπό του, διότι συνέχιζε να φοράει την κουκούλα του. Αφού τον απείλησε με το όπλο τράπηκε σε φυγή, ενώ όπως αποδείχθηκε η δυσάρεστη μυρωδιά που ερχόταν μέσα από την ντουλάπα οφειλόταν στον ληστή, ο οποίος είχε αφοδεύσει μέσα.

Για την υπόθεση έχει διαταχθεί έρευνα από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. Η Αστυνομία τουλάχιστον έχει αρκετή ποσότητα από το DNA του.

πηγή

Best of internet