Quantcast
THE STREAM

Το Υπουργείο Παιδείας ενέκρινε σχολή αστρολογίας ως κέντρο δια βίου μάθησης

Καινούριους ορίζοντες και Λίτσες Πάτερες δημιουργεί το Υπ. Παιδείας


Ελευθέριος Γώγος · 4 Απριλίου 2017

 

Μετά από την ελληνική NASA, η κυβέρνηση αποφάσισε να εισχωρήσει και στον χώρο της αστρολογίας. Αυτή τη φορά το υπουργείο Παιδείας πιστοποίησε σχολή αστρολογίας. Αποφάσισε, να ορίσει ως κέντρο δια βίου μάθησης, μια σχολή που ασχολείται με τα ζώδια, το κάρμα, την αριθμολογία και τον

Και μπορεί να μοιάζει με καθυστερημένο Πρωταπριλιάτικο αστείο, ωστόσο, τόσο το έγγραφο της Διαύγειας όσο και η ίδια η Σχολή επιβεβαιώνουν το περιστατικό.

 

Με μεγαλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η Αστροπαιδεία, το πρώτο και μοναδικό Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας στην…

Posted by Astropaideia – Αστροπαιδεια on Mittwoch, 29. März 2017

 

Η “Αστροπαιδεία” που είναι εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Αστρολογίας πιστοποιήθηκε ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης από το Υπουργείο Παιδείας με αρ Πρωτ ΔΑ/4205 από 08 /2 /2017 και πλέον υπάγεται στην εποπτεία του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας.

 

 

Τώρα γιατί το υπουργείο προχώρησε σε αυτή την κίνηση είναι απορίας άξιο, μιας και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει, γιατί να πιστοποιηθεί η διδασκαλία του κάρματος, των μοιραίων σχέσεων ανάμεσα σε συγκεκριμένα ζώδια, των ανάδρομων πλανητών αλλά και της σημασίας του ωροσκόπου. Μάλλον ο υπεύθυνος είχε ωροσκόπο Παρθένο στο Δία και του τα έσκασε ο Κρόνος.

Best of internet