Quantcast
THE STREAM

Ηγετικό στέλεχος και δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου αποδεικνύεται ο χρυσαυγίτης κατηγορούμενος για τον ξυλοδαρμό του φοιτητή

Σωρεία στοιχείων που βγαίνουν στην δημοσιότητα δείχνουν ότι ο 42χρονος Χρήστος Ζέρβας είναι κορυφαίο στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης


THE NEWSROOM · 2 Απριλίου 2017

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών οδηγήθηκε σήμερα ο 42χρονος χρυσαυγίτης Χρήστος Ζέρβας κατηγορούμενος για την δολοφονική επίθεση σε βάρος φοιτητή το μεσημέρι της Παρασκευής. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ληστείας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, για τις οποίες θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Ενώ έχει ήδη γίνει γνωστό από τις πρώτες ώρες ότι ο 42χρονος ήταν μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του Νίκου Μιχαλολιάκου στη βουλή καθώς και ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή κοντά στα κεντρικά γραφεία της εγκληματικής οργάνωσης, πληθαίνουν οι πληροφορίες που κάνουν λόγο για ένα ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης και δεξί χέρι του αρχηγού.

Σύμφωνα με όσα φέρνει στη δημοσιότητα το Jail Golden Dawn o Ζέρβας είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης.

Όπως επίσης και δεξι χέρι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη. Στο παρακάτω βίντεο ο Ζέρβας ανακοινώνεται από τον υπόδικο Κασιδιάρη ως “η ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους” όταν ο δεύτερος τον ανακοινώνει σαν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο το 2014.

Εδώ ως γραμματέας στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων.

Ως “εσωτερική Ασφάλεια” των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ της Angelique Kourounis “Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση”.

Ως μέλος των ναζιστικών ταγμάτων εφόδου σε συγκρούσεις:

Ενώ μιλάει για τη δημοκρατία οδηγούμενος στον εισαγγελέα σήμερα το πρωί.

Ο χρυσαυγίτης Ζέρβας μιλάει για τη δημοκρατία

Ο χρυσαυγίτης Ζέρβας μιλάει για τη δημοκρατία, οδηγούμενος στον Εισαγγελέα. #gdtrial #jailgoldendawn

Posted by Για την Πολιτική Αγωγή του αντιφασιστικού κινήματος – Jailgoldendawn on Sonntag, 2. April 2017

Πηγή: Jail Golden Dawn

Best of internet