Quantcast
THE STREAM

Σε απολογία ο ποδοσφαιριστής της Λάρισας Βασίλης Κουτσιανικούλης μετά το προσβλητικό σχόλιο που έκανε για τη Λάουρα Νάργες

Έγραψε την μαλακία του στο instagram και την πλήρωσε


THE NEWSROOM · 31 Μαρτίου 2017

Την αντίδραση της διοίκησης της ΑΕΛ προκάλεσε το σχόλιο του ποδοσφαιριστή της ομάδας στα social media με στόχο την παίχτρια του SURVIVOR Λάουρα Νάργες.

H συγκεκριμένη παίχτρια στο αγώνισμα της Τετάρτης δεν πέτυχε καλές επιδόσεις και ο μεσοεπιθετικός της ομάδας Βασίλης Κουτσιανικούλης, σχολίασε με προσβλητικό τρόπο την αποτυχία της της μέσω instagram.

Ο 28χρονος παίκτης της ΑΕΛ αποκάλεσε «ανάπηρη» την παίχτρια με αποτέλεσμα να προκαλέσει πολλά σχόλια και αντιδράσεις στα social media ενώ εξαιρετικά δυσαρεστημένος εμφανίστηκε και ο Better call Alexis Κούγιας, ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ο Αλέξης Κούγιας, λοιπόν τοποθετήθηκε με δήλωσή του στο Sport24.gr λέγοντας:

«Η ζωή με έχει διδάξει ότι δύο συμπεριφορές είναι αήττητες: Η μία το θρησκευτικό πάθος, ανεξαρτήτως θρησκείας. Η δεύτερη είναι η βλακεία. Ο Κουτσιανικούλης δυστυχώς απέδειξε με αυτό που έγραψε, ότι αντί να προσπαθεί να είναι πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο, είναι πρωταθλητής στη βλακεία. Εκτός και αν είναι κάτι χειρότερο, ρατσιστής. Θα κληθεί σε απολογία».

Λίγο αργότερα, ο Κουτσιανικούλης μίλησε και αυτός στο Sport24.gr και υποστήριξε πως η επίμαχη δημοσίευση έγινε έχοντας το πνεύμα ενός παιχνιδιού και της διασκέδασης:

«Έχοντας το πνεύμα ενός παιχνιδιού και της διασκέδασης μέσω αυτού, σχολίασα την επίδοση της αργής Λάουρα Νάργες, χωρίς να θέλω να θίξω καμία περαιτέρω κοινωνικά ευπαθή ομάδα».

Best of internet