Quantcast
THE STREAM

Αυτή η τύπισσα από τη Σουηδία έχει “ατράνταχτες” αποδείξεις ότι η Αυστραλία δεν υπάρχει

Ανυπομονούμε να αποδειχτεί ότι και η Κύπρος είναι hoax


President Creed · 24 Μαρτίου 2017

Είναι πραγματικά δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τη είναι πραγματικότητα και τι είναι hoax μέσα στον καταιγισμό πληροφοριών και fake news που διαδίδονται καθημερινά στο ίντερνετς, αγαπητοί φίλοι. Ευτυχώς όμως υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που μπορούν να διαβάζουν ανάμεσα από τις γραμμές και τους πηχυαίους τίτλους των ειδήσεων και ξεμπροστιάζουν την ψευτιά απ’ όπου κι αν προέρχεται.

Toπίο και μυθικό πλάσμα “καγκουρό” με την τεχνολογία ειδικών εφέ

Αυτό έκανε και η Shelley Floryd από τη Σουηδία, η οποία προφανώς πάνω στη βαρεμάρα της ανέπτυξε μια εντελώς καινοτόμα θεωρία συνωμοσίας η οποία λίγο πολύ λέει ότι ολόκληρη η ύπαρξη της Αυστραλίας είναι ένα HOAX.

Σύμφωνα με τη Shelley, η Αυστραλία είναι το μεγαλύτερο Hoax της ανθρώπινης ιστορίας, αφού το νησί δεν υπάρχει καν, και υπεύθυνοι για τη συντήρηση του μύθου της Αυστραλίας είναι οι Βρετανοί, οι οποίοι βέβαια διαιωνίζουν το μύθο με τη στήριξη των πιλότων και ένα σωρό άλλων παραγόντων. Όπως αναφέρει η ίδια, όταν ταξιδεύει κανείς “στην Αυστραλία”, δεν φτάνει ποτέ εκεί, αλά αποβιβάζεται σε νησιά που βρίσκονται στην περιοχή, ή ακόμη και στη Νότιο Αμερική. Εκεί ο χώρος είναι καθαρισμένος από στοιχεία που μπορεί να σε πετάξουν εκτός “σκηνικού” ενώ υπάρχουν ηθοποιοί οι οποίοι πληρώνονται για να παριστάνουν τους Αυστραλούς.

Σύμφωνα πάντα με τη Shelley, οι Βρετανοί έφτιαξαν τον μύθο της ύπαρξης της Αυστραλίας, για να πείσουν την κοινή γνώμη ότι εκεί έστειλαν όλους τους εγκληματίες και να αποκρύψουν το μεγαλύτερο έγκλημα της ιστορίας, ότι δηλαδή στην πραγματικότητα οι Βρετανοί έπνιξαν όλους τους εγκληματίες στη θάλασσα. Για όλα αυτά η Shelley έχει και ατράνταχτες αποδείξεις, όπως για παράδειγμα τον πραγματικό παγκόσμιο χάρτη στον οποίο η Αυστραλία απλά δεν υπάρχει.

Αφού η υπέρτατη θεωρία συνωμοσίας της Shelley άρχισε να διαδίδεται σε όλο το ίντερνετς και πολλά site άρχισαν να την αναμεταδίδουν, αποφάσισε η ίδια να διευκρινίσει ότι έκανε απλά μια πλάκα (ή μήπως πληρώθηκε αδρά από τον Σόρος για να καλύψει το σκάνδαλο;). Η ίδια αναφέρει ότι “Γνωρίζω ότι η Αυστραλία υπάρχει. Όλα όσα είπα ήταν ένα αστείο το οποίο συνεχίζατε κι εσείς να το τροφοδοτείτε και τελικά εκτοξεύτηκε.”

 

Εμείς πάντως ανυπομονούμε να εμφανιστεί κάποιος που θα αποκαλύψει ότι η Κύπρος είναι hoax και ότι τα Κυπριακά δεν υπάρχουν, αλλά κάποιοι ξεκίνησαν να μιλάνε έτσι για πλάκα, μέχρι που κάποιοι πίστεψαν το αστείο και μετά ήταν πολύ αργά να το πάρουν πίσω, οπότε καταδικάστηκαν  να μιλάνε Κυπριακά για πάντα.

Best of internet