Quantcast
THE STREAM

Αυτός ο Κοσοβάρος κόκορας είναι εντελώς τρομακτικός και μάλλον τον λένε “Μερακλή” (VIDEO)

Το ίντερνετς έχει ψιλοφρικάρει με αυτό το τεράστιο κοτόπουλο


LUBEN CREW · 20 Μαρτίου 2017

Δεν θέλουμε να σας πανικοβάλλουμε, αγαπητοί φίλοι, αλλά μάλλον η δυστοπία που περιγράφεται στην ταινία “Τα Πουλιά” του Άλφρεντ Χίτσκοκ μάλλον έχει αρχίσει και γίνεται μια πραγματικότητα. Μετά από διάσπαρτες ειδήσεις σχετικά με τα απανταχού πτηνά, όπως πχ το τριχωτό πουλί του Νίκου Βέρτη, αλλά και τις creepy γαλοπούλες που γυροφέρνουν μια νεκρή γάτα, έρχεται τώρα ένα τεράστιο κοκόρι βγαλμένο κατευθείαν από τους εφιάλτες του Peter Griffin.

Aυτή η κότα-κόκορας που μοιάζει με συλλεκτικό επετειακό Jurassic Park edition βγαίνει από το κοτέτσι στραβωμένος σα να είναι έτοιμος να φωνάξει στα κωλόπαιδα που παίζουν μπάλα στο πάρκο δίπλα και δε τον αφήνουν να κοιμηθεί. Όπως και να έχει το ίντερνετ είναι κατά βάση τρομαγμένο και μπερδεμένο με το θέαμα της γιγαντιαίας κότας, καθ’ ό,τι οι μεγάλες κότες που έχουμε δει στο παρελθόν δεν ήταν και πολύ φιλικές.

Aπ’ ό,τι φαίνεται πάντως από τους γνώστες του θέματος, πρόκειται για μια κότα της ράτσας Μπράχμα, το οποίο περιγράφεται ως ένα “διπλής χρήσης, μεγάλου μεγέθους πουλί, με όρθιο παράστημα, μεγάλο κεφάλι και πτέρωμα μέχρι τα δάχτυλα“. Το πτηνό μάλλον βρίσκεται στο Κόσσοβο και αν δε μας απατούν οι γνώσεις μας επί της Αλβανικής γλώσσας, τότε μάλλον το πουλί αυτό λέγεται “μερακλής”.

Best of internet