Quantcast
THE STREAM

Daily Mail: Η Μαρί καβάτζωσε τα χρυσαφικά και την έκανε για το Λονδίνο με το τζετ του Μίνωα Κυριακού

Η μεγαλύτερη πράξη αντίστασης απέναντι στο κεφάλαιο στα χρόνια των μνημονίων


 

Πρωτοσέλιδο στα βρετανικά μέσα είναι σήμερα το διαζύγιο του Μίνωα Κυριακού και της συζύγου του Μαρί καθώς η Daily Mail περιγράφει το παρασκήνιο και ισχυρίζεται πως έχει ξεσπάσει σκάνδαλο με κοσμήματα που μεταφέρθηκαν στο Λονδίνο από την δημιουργό του Μάικ του Φασολάκη.

 

 

Αναλυτικά, το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Daily Mail αναφέρει:

«Οταν ένας γάμος καταρρέει, το μοίρασμα των οικογενειακών πολύτιμων αντικειμένων μπορεί να είναι μία δύσκολη- και πολύ χρονοβόρα- διαδικασία.

Όμως, ο μεγιστάνας της ναυτιλίας Μίνωας Κυριακού, ένας από τους πλουσιότερους άνδρες της Ελλάδας, υποστηρίζει ότι η σύζυγός του παρέκαμψε κατάφωρα τη διαδικασία, επιτάσσοντας το τζετ του, γεμάτο με αντικείμενα αξίας εκατοντάδων χιλιάδων λιρών και διατάσσοντας τον πιλότο της οικογένειας να πετάξει στο Λονδίνο.

Δικηγόροι του 74χρονου κ. Κυριακού ισχυρίστηκαν ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου ότι η λαμπερή 45χρονη ηθοποιός σύζυγός του Μαρί μπορεί τώρα να έχει πουλήσει κάποια από τα λάφυρα.

Δημοπράτες στο Christie’s, κοσμηματοπωλεία στο Μέιφερ και ένα θησαυροφυλάκιο έχουν διαταχθεί από δικαστή να αποκαλύψουν οποιεσδήποτε συναλλαγές μπορεί να είχαν μαζί της. Ο μεγιστάνας, όπως ειπώθηκε στο δικαστήριο, έχει συγκεντρώσει μία πλούσια συλλογή κοσμημάτων, αργυρών ειδών, κρυστάλλινων και χαλιών.

 

Δεν έχει διευκρινιστεί ακριβώς τι εξαφανίστηκε, αλλά οι gossip πηγές αναφέρουν ότι η λίστα των αγνοούμενων κοσμημάτων περιλαμβάνει δαχτυλίδια, περιδέραια, βραχιόλια, καρφίτσες και ζώνες, επίσης πίνακες, εικόνες, ασημένια μαχαιροπίρουνα και ρολόγια αντίκες, αλλά και αρκετά έγγραφα καθώς και μετά από έρευνα του Κοτσομπολούμπεν λείπουν και αρκετά ανέκδοτα βιβλία του Μάικ του Φασολάκη.

 

Best of internet