Quantcast
THE STREAM

Γιαπωνέζος πέθανε άδοξα ανάμεσα στην τεράστια συλλογή τσοντοπεριοδικών του

Ελπίζουμε τουλάχιστον η συλλογή να χαρίστηκε σε όσους την έχουν ανάγκη


President Creed · 3 Μαρτίου 2017

Ένα κατά τα άλλα λυπηρό περιστατικό σημειώθηκε στον ευλογημένο τόπο της Ιαπωνίας, όπου ένας Γιαπωνέζος καταπλακώθηκε από μια τεράστια στοίβα τσοντοπεριοδικών και πέθανε.

UPDATE:

Η Daily Mail φαίνεται ότι πήρε το ρεπορτάζ από Ιαπωνικό site, το οποίο όμως αναφέρει ότι ο άνδρας απλά βρέθηκε νεκρός ανάμεσα στα περιοδικά και ότι δεν έπεσαν στο κεφάλι του, αλλά η αιτία θανάτου ήταν η καρδιακή προσβολή. Το νεκρό σώμα του πενηντάχρονου αναφέρεται ότι βρέθηκε περίπου ένα μήνα μετά το θάνατο και όχι έξι, όπως αναφέρει η Daily Mail. 

Ο μοναχικός 50χρονος βρέθηκε στο διαμέρισμά του κάτω από 6 τόνους (ΕΞΙ ΤΟΝΟΥΣ) περιοδικών ερωτικού περιεχομένου. Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, η σορός του βρέθηκε, όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος αποφάσισε να μπουκάρει για να ανακαλύψει γιατί ο Joji σταμάτησε να πληρώνει το ενοίκιο του. Τελικά αποδείχτηκε ότι μάλλον τον ενοικιαστή του τον έφαγε η μαλακία.

Σύμφωνα με την Daily Mail, στο διαμέρισμα βρέθηκαν παντού πορνογραφικά περιοδικά, στοιβαγμένα σε ράφια και τραπέζια, ενώ υπήρχαν και πολλά αποκόμματα από πορνοπεριοδικά, αφού μάλλον ο Joji κρατούσε τα αγαπημένα του αποσπάσματα και πετούσε το υπόλοιπο περιοδικό. Παρόλα αυτά η συλλογή του ζύγιζε έξι ολόκληρους τόνους.

Το περιστατικό αναδημοσίευσε το Βρετανικό tabloid από ένα Γιαπωνέζικο περιοδικό το οποίο φαίνεται εξ’ ίσου αφερέγγυο με τη Daily Mail. Πάντως σύμφωνα με αυτό το αρχικό ρεπορτάζ, το περιστατικό διέρρευσε στα ΜΜΕ, όταν ένας εργαζόμενος από μια εταιρία καθαρισμού αποκάλυψε ότι η εταιρία για την οποία δούλευε είχε αναλάβει να αφαιρέσει με διακριτικότητα τα περιοδικά, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην τα παρατηρήσουν οι γείτονες ή η οικογένεια του θύματος.

Ο καθαριστής αναφέρει ότι το σώμα του βρέθηκε “θαμμένο” κάτω από μια τεράστια στοίβα τσοντοπεριοδικών, περίπου ένα μήνα μετά το θάνατό του (βάζοντας το Ιαπωνικό άρθρο στο google translate αναφέρεται “A man in her 50’s in Kanagawa prefecture who used to work for a major car maker once was buried in the clippings of this erotic magazine”).

Το site gizmodo έκανε ένα debunking του “ρεπορτάζ” της Daily Mail ως hoax παίρνοντας μάλιστα ως δεδομένο ότι το ρεπορτάζ του Γιαπωνέζικου περιοδικού μεταφέρει πραγματικά γεγονότα. Ωστόσο η πικρή αλήθεια είναι ότι και το Γιαπωνέζικο περιοδικό δεν είναι σε καμία περίπτωση η Guardian της άπω ανατολής.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ του Nikkan-Spa, το θύμα πέθανε από καρδιακή προσβολή, ανάμεσα στην τεράστια συλλογή από πορνοπεριοδικά που βρισκόταν παντού μέσα στο σπίτι.  Ο καθαριστής που περιγράφει το περιστατικό στον δημοσιογράφο αναφέρεται ως κος. Takada, ο οποίος πράγματι κάνει λόγο για 6 τόνους πορνογραφικού υλικού,τα οποία μάλιστα απορροφούσαν τα σωματικά υγρά του πτώματος και γι’ αυτό άργησαν τόσο πολύ να αντιληφθούν οι γείτονες τον θάνατο του άτυχου πενηντάχρονου. Τέτοιοι θάνατοι μοναχικών ανδρών στην Ιαπωνία έχουν τριπλασιαστεί την τελευταία δεκαετία, όπως αναφέρει το γιαπωνέζικο άρθρο.

Υποθέτουμε ότι δεν θα μάθουμε ποτέ τι συνέβη στην πραγματικότητα μέσα στο θλιβερό (αλλά μερακλήδικο) (αλλά μετά πάλι θλιβερό) διαμέρισμα του 50χρονου. Κάποια μαλακία παίχτηκε σίγουρα πάντως, είτε από τον 50χρονο, είτε από την Daily Mail, είτε από το Nikkan-Spa. Πάντως να υπενθυμίσουμε ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παίχτηκε μαλακία στην Ιαπωνία.

Best of internet