Quantcast
THE STREAM

Όλοι πανηγυρίζουν στην Ιαπωνία γιατί γαμήθηκαν τα πάντα στον ζωολογικό κήπο του Τόκιο (VIDEO)

Πάντα τέτοια


Τσαγκ · 28 Φεβρουαρίου 2017

Γαμήθηκαν τα πάντα στον ζωολογικό κήπο του Τόκιο και έκαναν χαρούμενο όλο το προσωπικό που περίμενε τέσσερα χρονια να συμβεί.

Τα τριχωτά 11χρονα γιγαντιαία αρκουδάκια Σιν Σιν και Ρι Ρι, εδώ και καιρό φαινόταν ότι έψαχναν μια καβάτζα, μακριά από τα μάτια των τουριστών και των ανθρώπων του ζωολογικού κήπου, για να την βρούνε αναμεταξύ τους.  Οι εργαζόμενοι στον ζωολογικό κήπο, κατάλαβαν ότι τα χαριτωμένα ζωάκια ήθελαν λίγο χρόνο μόνοι τους,  άφησαν λοιπόν το ζευγαράκι στην ησυχία του και τότε εγινε αυτό που όλοι περίμεναν εναγωνίως για 4 χρονια. Η σεξουαλική πράξη κράτησε 52 δευτερόλεπτα, μετά από 4 λεπτά οι εργαζόμενοι στο πάρκο, απομάκρυναν το ζευγαράκι, καθότι είναι μοναχικά ζώα και αν έμεναν μαζί μπορεί μετά το σεξ να έριχναν και κάναν καυγά.

ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ  (παλαιότερο sex tape του 2013)

 

Ένα μικρο διάλειμμα για διαφημίσεις

 

Στην φύση εκτιμάται ότι ζούνε μόνο 2.000 πάντα και αυτά μόνο στην Κίνα. Τα πάντα που ζουν σε ζωολογικούς κήπους, αναπαράγονται πάρα πολύ δύσκολα, όποτε η πιθανότητα να γεννήσει η Σιν Σιν ένα μωράκι πάντα, έχει κάνει τους πάντες στον ζωολογικό κήπο να παραμιλάν από την χαρά τους. Η Σιν Σιν, έχει έρθει από την Κίνα το 2011, το 2012 γέννησε ένα αρκουδάκι άλλα το μωρό πέθανε 6 ημέρες αργότερα από πνευμονία.

 

To κουφό είναι ότι το σεξάκι των πάντα, ανέβασε στο χρηματιστήριο του Τόκιο κατά 10% την μετοχή αλυσίδας κινέζικων εστιατορίων Totenko, γιατί το κεντρικό τους κατάστημα είναι δίπλα στον ζωολογικό κήπο, δείχνοντας μας ότι τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους.

 

Πάντα τέτοια

 

 

Best of internet