Quantcast
THE STREAM

Eπιτέλους: Μπορούμε πλέον να ψηφίσουμε το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος να πάρει το όνομα του Ιωσήφ Στάλιν

Μέχρι στιγμής έχουν μαζευτεί 150 υπογραφές


Τσαγκ · 24 Φεβρουαρίου 2017

Χτες με μια εντυπωσιακή φιέστα, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, του τεράστιου πρώην πρωθυπουργού – υπουργού πολιτισμού Κωνσταντίνου Καραμανλή αλλά και όλης της στρατιωτικής και θρησκευτικής μούργας ηγεσίας, πέρασε στα χέρια του δημοσίου, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

 

 

Πολλοί ξενέρωσαν που θα αναλάβει το δημόσιο το κέντρο πολιτισμού, φοβούμενοι ότι μπορεί να καταλήξει ένα άχρηστο ερείπιο όπως τα περισσότερα ολυμπιακά ακίνητα. Κάποιοι όμως πιστεύουν ότι όχι άπλα μπορεί να σωθεί το όλο project, άλλα ότι μπορεί να αποτελέσει και παγκόσμιο κέντρο πολιτισμού, απλά με ένα μικρό rebranding.

Αυτοί οι αισιόδοξοι, ευφάνταστοι συμπολίτες μας, σκέφτηκαν δημιουργικά και προτείνουν το ίδρυμα να επονομαστεί με το όνομα μιας διεθνούς προσωπικότητας που χαίρει παγκοσμίου κύρους και συνέβαλε τα μάλα για να την πρόοδο της Ευρώπης.

Χρησιμοποιώντας λοιπόν την δημοφιλή (και συνάμα άχρηστη) πλατφόρμα Avaaz, προσπαθούν να μαζέψουν τις υπογραφές που χρειάζονται για να ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός για το αίτημα τους και κατόπιν της λαϊκής εντολής να μετονομάσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε Ίδρυμα Ιωσήφ Στάλιν.

 

Μια σημαντική πρωτοβουλία που αν ευοδώσει καρπούς, αναμένεται να αλλάξει για πάντα όχι μόνο το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, άλλα και όλα τα Βαλκάνια.

 

 

Best of internet