Quantcast
THE STREAM

Μπασκετάκι με Κυριάκο και τένις με Άδωνι δήλωσε πως παίζει ο Ανδρέας Λοβέρδος (VIDEO)

Αθλοπαιδείες βγαλμένες από νοσηρό όνειρο


President Creed · 23 Φεβρουαρίου 2017

Ο Ανδρέας ο Λοβέρδος, ο πολιτικός που εάν είχε ίχνος ντροπής θα είχε πάει μετανάστης στο φεγγάρι, έδειξε την “ανθρώπινη πλευρά του” σε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Happy Day. Ο Λοβέρδος εμφανίζεται με τα αθλητικά του ρούχα, παίρνει κάμψεις, κάνει διατάσσεις και γενικά διάφορες τέτοιες αθλοπαιδίες, δείχνοντάς μας μάλλον τι έκανε στο λίγο ελεύθερο χρόνο που του απέμενε τον καιρό που κυνηγούσε οροθετικές ως Υπουργός Υγείας.

Εάν η εικόνα του Λοβέρδου με αθλητικά ρούχα να παίζει μπάσκετ σας κάνει να θέλετε να να ρίχτε ένα τρίποντο με το κρανίο του, τότε περιμένετε να ακούσετε με ποιούς εξέχοντες πολιτικούς δουλεύουν μαζί τα καλλίγραμμά τους σώματα:

Παίζω μπάσκετ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και μάλιστα έχουμε διαπληκτιστεί. Μια φορά τον είχε μαλώσει ο Γιάννης Ιωαννίδης, γιατί ήθελε να παίζει περισσότερο. Επίσης, παίζω τένις με τον Άδωνι Γεωργιάδη. (…) Η Κατερίνα η Μάρκου… Μη σας κάνει άμυνα. Και είναι πάρα πολύ σκληρή.

 

Για την ιστορία, πλέον έχουν περάσει 5 χρόνια από τη διαπόμπευση των 11 οροθετικών γυναικών από τον τότε υπουργό υγείας, ενώ από αυτές ζουν ακόμα μόνο οι 7. Οι γυναίκες αυτές αθωώθηκαν μόλις πριν από λίγους μήνες. Εντωμεταξύ:

 

Best of internet