Quantcast
THE STREAM

Έλληνας δημοσιογράφος ρωτάει προπονητή στο ΝΒΑ αν θεωρεί περίεργο που ο Αντετοκούνμπο είναι μαύρος και Έλληνας

Και προφανώς πήρε την απάντηση που του άρμοζε


Τσαγκ · 17 Φεβρουαρίου 2017

Έλληνας δημοσιογράφος από τα Lidl κατάφερε να κάνει μια από τις πιο ρατσιστικές ερωτήσεις που έχουν ακουστεί στον “μαγικό κόσμο” του NBA.

kerr-steve-03062015-us-news-getty-ftr_11sprccmhfovr10ckkbkiktz6j

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μετά το παιχνίδι των Golden State Warriors με τους Sacramento Kings, ένας Ελληνας δημοσιογράφος έκανε τον προπονητή των Warriors, Steve Kerr να νιώσει πάρα πολύ άβολα με μια ηλίθια ρατσιστική ερώτηση.

Ο δημοσιογράφος με προφορά πιο ελληνική πεθαίνεις, ρώτησε τον προπονητή:

Θεωρείτε οξύμωρο που ο Αντετοκούνμπο είναι και μαύρος και Έλληνας;

Με τον Steve Kerr να μπλοκάρει και να μη ξέρει να απαντήσει, πιθανότητα στην πιο άθλια ερώτηση που του έχει γίνει ποτέ στην προπονητική του καριέρα.

Jun 16, 2015; Cleveland, OH, USA; Golden State Warriors head coach Steve Kerr talks to the media before game six of the NBA Finals against the Cleveland Cavaliers at Quicken Loans Arena. Mandatory Credit: David Richard-USA TODAY Sports

Λέγοντας :

Δεν ξέρω πως να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση

Δείτε το βιντεάκι και θα καταλάβετε

 

Το τρομακτικό είναι ότι για να είναι αυτός ο δημοσιογράφος εκεί και να ρωτάει ερωτήσεις για το All Star Game, θα πρέπει να θεωρείται και από τους “καλούς”  του μέσου του, εκτός και αν απλά είναι εκεί λόγω του “μέσου” του, οπότε πάσο. Ό,τι και από τα δυο να ισχύει, η φάση είναι θλιβερή.

 

H Cosmote Tv έβγαλε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό:

Η συγκεκριμένη τοποθέτηση σε καμία περίπτωση δεν εκφράζει τις αρχές και τις αξίες της εταιρείας, όπως αυτές αποτυπώνονται στον Κώδικα Δεοντολογίας της.

Αποτελεί προσωπική τοποθέτηση του δημοσιογράφου.

Η COSMOTE TV απέσυρε ήδη τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από την αποστολή στην Νέα Ορλεάνη των ΗΠΑ.

νο κομμεντ

Best of internet