Quantcast
THE STREAM

Εκτελέστριες του Κιμ Γιονγκ Ουν σκότωσαν τον αδερφό του με μολυσμένες σύριγγες σύμφωνα με νοτιοκορεάτικα μέσα

ΔΕ ΜΠΛΕΚΕΙΣ


Τσαγκ · 14 Φεβρουαρίου 2017

2604211

Νεκρός βρέθηκε στην Μαλαισία ο ετεροθαλής μεγαλύτερος αδερφός του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ ουν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το νοτιοκορεάτικο πρακτορείο Yonhap.

Ο αδερφός του ηγέτη της Β. Κορεας, Κιμ Γιονγκ Ναμ, λέγεται ότι  κρυβόταν στην χώρα της νοτιοανατολικής Ασίας μετά την εκτέλεση του θείου του Γιανγκ Σονγκ Θαεκ, από τον αδερφό του.

kim-jong-nam

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των αρχών της Μαλαισίας, ο Ναμ το πρωί της Δευτέρας είχε μεταβεί στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ για να ταξιδέψει στο Μακάου. Αυτό δεν έγινε ποτέ, γιατί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές κάτι συνέβη στο αεροδρόμιο, στο οποίο και ζήτησε να του παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, αλλά τελικά κατέληξε κατά την διαδρομή του στο νοσοκομείο.

Ο Μαλαισιανός αξιωματικός της αστυνομίας Φατζίλ Αχμάτ δήλωσε ότι μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν κάποιον ύποπτο, αλλά εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από την Νότια Κορέα, ο άτυχος Ναμ δηλητηριάστηκε με σύριγγες στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ από δυο γυναίκες που πιστεύεται ότι τις είχε στείλει ο μικρός του αδερφός.

d10be1ac3b1527de75d740d076a67dac

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ θα μπορούσε τώρα ήταν τώρα στην θέση του αδερφού του και να κράταγε τα ηνία της Β.Κορέας και όχι σε κάποιο νεκροτομείο της Μαλαισίας, αν το  2001 δεν αποφάσιζε ότι ήθελε να επισκεφτεί την Disneyland στο Τόκιο. Εκεί οι αρχές τον συνέλαβαν και τον έστειλαν πίσω στον πατέρα του, Κιμ Γιονγκ Ιλ, ο οποίος αποφάσισε ότι “το παιδί δεν κάνει” και όρισε διάδοχο του τον Κιμ Γιονγκ Ουν.

Εμείς πάντως κρατάμε και μια πισινή για το τι μπορεί να έχει συμβεί τελικά.

Best of internet