Quantcast
THE STREAM

Τούρκοι mr Robot χάκαραν χτες το site του Φυσικού Πάτρας ζητώντας την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών

Έντρομοι οι φοιτητές σήμερα βρήκαν όντως το πρόγραμμα της εξεταστικής


President Creed · 2 Φεβρουαρίου 2017

To Τμήμα Φυσικού του Πανεπιστημίου της Πάτρας επέλεξαν για κάποιο λόγο κάποιοι Ερντογανόπληκτοι Mr Robot από τη γείτονο χώρα προκειμένου να ζητήσουν την έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών πίσω στην Τουρκία. Πριν από λίγες ημέρες ο Άρειος Πάγος αποφάσισε τη μη έκδοση των 8 Τούρκων στρατιωτικών οι οποίοι είχαν ζητήσει άσυλο στην χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στην Τουρκία. Εχθές Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου, ο πίνακας ανακοινώσεων του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών έδειχνε κάπως έτσι:

16487137_10154955670866499_4354082520315285241_o

Απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι χάκερς έχουν βάλει στο μάτι διάφορα Ελληνικά site, μεταξύ των οποίων και το site του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστήμιου της Πάτρας. Σε μια άκρως συμβολική κίνηση, οι χάκερς “x1x1pezo1x1x” και “takisik” οι οποίοι φέρεται να χάκαραν τον πίνακα ανακοινώσεων της σχολής, γράφουν στη γραπτή τους ανακοίνωση “Give Us Your Soldiers”, δηλαδή “Δώστε μας τους Στρατιώτες Σας” πράγμα το οποίο δε βγάζει νόημα, εκτός εάν θέλουν όντως τους δικούς μας. Κατά πάσα πιθανότητα μάλλον δεν έχουν λόουερ και τα γιουροπάλσο στην τουρκία τα μοιράζουν μαζί με το τσάι, οπότε παίζει να ήθελαν να ζητήσουν τους δικούς τους αξιωματικούς και τελικά να ζήτησαν τους δικούς μας αξιωματικούς.

σολδιερς

Οι χάκερς αναφέρουν σε ανάρτησή τους στο Facebook ότι δεν θα σταματήσουν τις κυβερνοεπιθέσεις εάν δεν εκδώσει η ελληνική πολιτεία τους 8 Τούρκους αξιωματικούς, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά τους σε εκείνο το facebook post, έχουν χακάρει και το site του Υπουργείου Οικονομικών.

Η ιστορία γίνεται πραγματικά σοβαρή και ζοφερή την ακριβώς επόμενη ημέρα, αφού λίγες ώρες μετά το χακάρισμα των Τούρκων, ανυποψίαστοι φοιτητές του Φυσικού Πάτρας που μπήκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της σχολής, αντί να βρουν το μήνυμα των Τούρκων, βρήκαν πράγματι το Πρόγραμμα της Εξεταστικής του Φυσικού:

ΦΥΣ

Η σκέψη μας είναι μαζί τους.

Best of internet