Quantcast
THE STREAM

Ο Αρτέμης Σώρρας απειλεί τον Αντώνη Σρόιτερ με κλωτσοσφαλιαρίδια επειδή δεν του αρέσουν οι ερωτήσεις του (VIDEO)

“Θα έχεις φορτώματα μικρέ”


President Creed · 31 Ιανουαρίου 2017

Μια κοσμοϊστορική στιγμή για την εγχώρια και τη διεθνή δημοσιογραφία ήταν η συνέντευξη του Αρτέμη Σώρρα στον Αντώνη Σρόιτερ. Σε αντίθεση με την προηγούμενη συνέντευξη που είχε δώσει ο πολέμαρχος στον Θέμο Αναστασιάδη όπου τα λεβελ της σαπίλας ισορροπούσαν στην τραμπάλα του ΟΛΑ, αυτή τη φορά ο Αρτέμης ο Σώρρας δεν χάρηκε ιδιαίτερα με τις ερωτήσεις που δεχόταν από τον δημοσιογράφου του Alpha.

Ο πολέμαρχος Αρτέμης Σώρρας, μάλλον σε μια ακούσια κρίση ειλικρίνειας δήλωσε ότι λεφτά δε μπορεί να μοιράσει, αλλά μπορεί να μοιράσει σφαλιάρες και “κλωτσές”.

Εγώ μπορώ αύριο να βάλω για λογαριασμό της Ελλάδας στην τράπεζα ένα 600αρι. Για σένα προσωπικά μπορώ να σου βάλω χαστούκια και κλωτσές.

Να γνωρίζουν λοιπόν όσοι αγαπητοί φίλοι περιμένουν να ξεχρεώσουν ή να πάρουν κανα ψιλό από τα γκαζίλλιον χρημάτων που έχει στη διάθεσή του ο εθνοσωτήριος πολέμαρχος θεματοφύλακας Αρτέμης Σώρρας:

Κλωτσές μπορεί να σε φουσκώσω, χαστούκια μπορώ να σου δώσω.

Πέρα από τις απειλές για μηνύσεις και κλωτσομπουνίδια που έκανε ο πολέμαρχος, δήλωσε ότι είναι πολύς προκειμένου να απαντάει στις ερωτήσεις του κάθε δημοσιογράφου ή και αμφισβητία, ενώ φρόντισε να επαναλάβει τις γνωστές του ευγονικής φύσεως απόψεις σχετικά με τα ΑΜΕΑ, τους παρολυμπιακούς αγώνες, τους εξωγήινους και τους εσωγήινους. Φυσικά απαντά εμπεριστατωμένα σε όσους τον κατηγορούν με αποδεικτικά στοιχεία, λέγοντας ότι “όποιος έχει βγάλει χαρτιά για μένα έχει πρόβλημα… φύλου” ή “έχει κάποιο πρόβλημα η γυναίκα του”.

Πάντως χτες ασκήθηκε αναίρεση υπέρ του νόμου από την αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ευσταθία Σπυροπούλου, επί της υπ’ αριθ. 67650/2013 απόφασης του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών. Η απόφαση δεχόταν ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι ο διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων.   Διευκρινίζεται ότι, η δικαστική απόφασή που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο επί της αναίρεσης υπέρ του νόμου, δεν έχει έννομες συνέπειες αλλά έχει απλώς νομολογιακό χαρακτήρα. Ωστόσο, εάν η απόφαση που θα εκδοθεί από τον Άρειο Πάγο, έχει αρνητικό αποτέλεσμα για τον Αρτέμη Σώρρα, τότε εκείνος δε θα μπορεί πλέον να τη επικαλείται ώστε να ψαρεύει νέα πελατάκια.

Best of internet