Quantcast
THE STREAM

H Ντόρτμουντ δίνει υπέροχη απάντηση στο Ντόναλντ Τραμπ και το τείχος της ντροπής που θέλει να φτιάξει (PHOTO)

Σε αυτό το σύλλογο δεν κρύβουν τις απόψεις τους


LUBEN CREW · 26 Ιανουαρίου 2017

Aπ’ότι φαίνεται στο κομμάτι του ρατσισμού και της ξενοφοβίας ο Ντόναλντ Τραμπ θα κρατήσει σίγουρα το λόγο και θα ξανακάνει την Αμερική μεγάλη, όσο ήταν τον καιρό της Κου Κλουξ Κλαν πχ. “Ένα έθνος χωρίς σύνορα δεν είναι έθνος” δήλωσε χτες ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ και  διέταξε να ξεκινήσει η διαδικασία κατασκευής του τείχους το οποίο θα εμποδίζει τη μετανάστευση από το Μεξικό προς τις ΗΠΑ, για το οποίο είχε κάνει λόγο προεκλογικά.

O POTUS επίσης διέταξε να ενταθούν τα μέτρα ενάντια στους ήδη υπάρχοντες μετανάστες χωρίς χαρτά, με αύξηση των απελάσεων. Ταυτόχρονα, δήλωσε πως πρέπει να μειωθούν οι πρόσφυγες στις ΗΠΑ από μουσουλμανικές χώρες, ακόμη κι αν πρόκειται για χώρες που δοκιμάζονται άγρια από τον πόλεμο όπως η Συρία.

Οι αποφάσεις αυτές έχουν ξεσηκώσει ήδη θύελλα αντιδράσεων από πολλές πλευρές (όπως πχ η κυβέρνηση του Μεξικού την οποία ο Τραμπ καλεί μάλιστα να καλύψει το κόστος ανέγερσης του νέου τείχους της ντροπής), επίσημες και μη. Ανάμεσα στις λιγότερο αναμενόμενες, αλλά εξαιρετικά άμεση, ήταν και η ανάρτηση του ποδοσφαιρικού συλλόγου της Borussia Dοrtmund στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter:

Νομίζουμε πως με βάση τα πανό του στο παρελθόν, το επιβλητικό πέταλο της Ντόρτμουντ είναι 100% υπέρ του συγκεκριμένου tweet.

Borussia-Dortmund-vs-Hannover-96

Best of internet