Quantcast
THE STREAM

Je Suis Madonna: Δήλωση-βόμβα της θρυλικής ποπ σταρ για τον Λευκό Οίκο (VIDEO)

Οι Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ θα ερευνήσουν όσα είπε χθες η ποπ σταρ στην Πορεία των Γυναικών Washington


THE NEWSROOM · 22 Ιανουαρίου 2017

Στο στόχαστρο των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ φέρεται, σύμφωνα με δημοσίευμα του Gateway Pundit, να βρίσκεται η Madonna, μετά από δηλώσεις που έκανε στην “Πορεία των Γυναικών” στην Washington, με τους ιθύνοντες να αρνούνται να σχολιάσουν το περιστατικό.

Madonna-DC-protest-01-21-2017-Screen-640x480

Τι συνέβη, όμως, και τα λαγωνικά των Μυστικών Υπηρεσιών βρίσκονται στο κατόπι της Αμερικανίδας σταρ; Ήταν οι εξής δηλώσεις της Madonna στη διαδήλωση που κίνησαν το ενδιαφέρον τους:

Είμαι θυμωμένη. Ναι είμαι εξοργισμένη. Ναι έχω σκεφτεί πάρα πολλές φορές να ανατινάξω τον Λευκό Οίκο, αλλά ξέρω ότι αυτό δεν θα αλλάξει τίποτα.

Οι Μυστικές Υπηρεσίες φέρονται να γνωρίζουν αυτά τα σχόλια και θα ξεκινήσουν τις σχετικές έρευνες, χωρίς, όμως, να έχουν αυτές την ευθύνη για το αν θα ασκηθεί δίωξη σε βάρος της, κάτι για το οποίο θα αποφανθεί το Γραφείο του Εισαγγελέα των ΗΠΑ.

United-States-Secret-Service-The-White-House

Η οργή της διάσημης σταρ δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή τη δήλωση, αλλά διέπνεε συνολικά το λόγο της στην “Πορεία των Γυναικών”:

Είστε έτοιμοι να ταρακουνήσετε τον κόσμο; Καλώς ήρθατε στην επανάσταση της αγάπης. Για την εξέγερση, με την άρνησή μας ως γυναίκες να δεχτούμε αυτή τη νέα εποχή της τυραννίας. Ό,τι είναι μοναδικό, διαφορετικό τώρα μπορεί πραγματικά να θεωρηθεί έγκλημα». «Ήρθε αυτή η στιγμή του σκότους για να μας ξυπνήσει, f***k σηκωθείτε.

Demonstrators-take-part-in-the-Womens-March-to-protest-Donald-Trumps-inauguration-as-the-45th-pres

Πορεία προς το Καπιτώλιο

Αξίζει να σημειωθεί πως περισσότερες από 1 εκατομμύριο γυναίκες βρέθηκαν στους δρόμους της Washington για να διαδηλώσουν ενάντια στο σεξισμό του νέου Προέδρου των ΗΠΑ, σε μια πορεία που ξεκίνησε σαν ένα απλό event στο Facebook. Στην πορεία βρέθηκαν και άλλες σταρ πέραν της Madonna, όπως η Cher, η Scarlet Johansson, η Alicia Keys, η Drew Barrymore, η Charlise Theron και η Emma Watson.

Scarlett-Johansson

Ποικίλα πλακάτ έκαναν την εμφάνισή τους στη διαδήλωση, η οποία δεν ήταν, βέβαια, αποκλειστικότητα της Washington: αντίστοιχες πορείες έγιναν και σε πολλά άλλα μέρη τόσο στην Αμερική όσο και στην υπόλοιπη υφήλιο, δείχνοντας πως η τετραετία Trump μυρίζει από νωρίς μπαρούτι.

Παρίσι

Παρίσι

Βαρκελώνη

Βαρκελώνη

Λονδίνο

Λονδίνο

Best of internet