Quantcast
THE STREAM

Πολυμήχανος Λαρισαίος ντελιβεράς έφτιαξε αυτοσχέδιες αντιολισθητικές αλυσίδες για το παπάκι του

Το κουφό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που παραγγέλνουν σουβλάκια μέσα στον χιονιά


Τσαγκ · 20 Ιανουαρίου 2017

maxresdefault (1)

Ένα από τα πιο σκληρά επαγγέλματα εκεί έξω, είναι αυτό του ντελιβερά, ειδικά όταν οι καιρικές συνθήκες είναι άσχημες το να οδηγείς ένα παπάκι για να μεταφέρεις την παραγγελία μπορεί να γίνει  ιδιαίτερα επικίνδυνο.

Και με χιόνια και με κρύα η δουλειά είναι δουλειά σκέφτηκε ένας 43χρονος Βασίλης που δουλεύει delivery στην μονίμως χιονισμένη τον τελευταίο καιρό Λάρισα.

Όταν τον πήρε το αφεντικό του και του είπε ότι δεν μπορεί να στείλει παραγγελίες λόγω των καιρικών συνθηκών και θα αναγκαστεί να κόψει τις διανομές, ο Βασίλης αποφάσισε να φτιάξει DIY αντιολισθητικές αλυσίδες για το παπάκι του γιατί για κάθε μέρα που δεν θα δούλευε θα έχανε το μεροκάματο του.

Πήρε αλυσίδα κουλουρά (από αυτές που πουλάνε με το κιλό) και με μαεστρία που θα ζήλευε και ένας σιδεράς μέσα σε 5-6 ώρες έφτιαξε αντιολισθιτικες αλυσίδες και για τις 2 ρόδες για το μηχανάκι του.

820ce0fa14a3d1f6c1013f5df67caaa1_xl

 

 

«Ήταν το μοναδικό μηχανάκι που κυκλοφορούσε. Έκανα παραγγελίες όλες αυτές τις ημέρες. Γύρισα όλη τη Λάρισα. Το κουτί ήταν γεμάτο και όλο γυρνούσα. Οι άλλοι έπαθαν πλάκα. Με ρωτούσαν από πού τις αγόρασα για να αγοράσουν κι αυτοί. Όμως όταν τους έλεγα πως τις έφτιαξα μόνος μου δεν το πίστευαν».

«Όταν μου άνοιγαν στα σπίτια και με έβλεπαν με το μηχανάκι έμεναν με το στόμα ανοιχτό. Με ρωτούσαν, καλά ήρθες με το μηχανάκι; Και τους έλεγα ναι και τους έδειχνα τις αλυσίδες. Κάποιοι μάλιστα τις φωτογράφιζαν για να τις βάλουν στο ίντερνετ. Η πιο δύσκολη περιοχή ήταν κάτι στενά στο Αβέρωφ. Παγοδρόμιο ήταν εκεί. Δεν υπήρχε χιόνι αλλά μόνο πάγος».

Λέει ο πολυμήχανος Λαρισαίος

Ο Βασίλης, δεν έπεσε ούτε μια φορά με το παπάκι και τώρα σκέφτεται να κατοχυρώσει την πατέντα του.

πηγή 

Best of internet