Quantcast
THE STREAM

Μετά τον Πατούλη, αποκαλύφθηκε άλλο ένα ηχηρό attend στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ

Δυστυχώς όμως δεν θα τραγουδήσει


President Creed · 18 Ιανουαρίου 2017

Όλο και πιο φαντασμαγορική προβλέπεται να είναι η τελετή ορκομωσίας του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Ύστερα από το, αν μη τι άλλο ταιριαστό, νέο ότι ο Πατούλης είναι καλεσμένος στην τελετή “στέψης” του Πλανητάρχη, έρχεται τώρα μια άλλη αποκάλυψη που ολοκληρώνει το παζλ της λίστας καλεσμένων.

Εξέχουσες προσωπικότητες απ’ όλες τις γωνιές του κόσμου έχουν ήδη ξεκινήσει το ταξίδι τους για να παρευρεθούν στην περιβόητη τελετή την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Κάπως έτσι η κάμερα του ΑΝΤ1 πρόλαβε και τον τραγουδιστή Βαλάντη στο αεροδρόμιο πάνω στην ώρα που θα καβάλαγε το μπόινγκ για να πάει στην ορκωμοσία του Πλανητάρχη.

Όπως δήλωσε ο τραγουδιστής Βαλάντης, είναι καλεσμένος και θα παρευρεθεί στην τελετή ορκωμοσίας του Τραμπ, αφού ο ξάδερφος του τραγουδιστή είναι ομοσπονδιακός βουλευτής με τους Ρεπουμπλικανούς, ενώ όπως δηλώνει ο Βαλάντης:

ήμουν από τους πρώτους που πίστεψαν στον Τραμπ. (…) Μπορεί να φέρει ανάπτυξη και η ανάπτυξη έρχεται με δουλειά.  Θα είμαι στις πρώτες θέσεις, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θέλω να ζήσω

Best of internet