Quantcast
THE STREAM

Σώρρας: Σε αντίθεση με τα τρις που δηλώνει ότι διαθέτει, τα λεφτά που χρωστάει στην εφορία είναι αληθινά

Ο πολεμάρχος έχει να κάνει δήλωση στην εφορία από το 2014


Τσαγκ · 16 Ιανουαρίου 2017

 

sorras3

Είναι γνωστό τοις πάσι πως ο Αρτέμης Σώρρας κατέχει τόσα λεφτά που θα μπορούσε να χαρτζιλικώσει με μερικές χιλιάδες ευρώ όλους τους ανθρώπους του πλανήτη (πρώτα όμως εμάς φυσικά καθότι και Ελλάνιοι).Kαι σε περίπτωση που εμφανιστεί και κανένας άλλος εξωγήινος πολιτισμός που μυριστεί ότι στον πλανήτη γη τρελάθηκαν και μοιράζουν λεφτά δηλαδή, όλο και κάποιο χιλιαρικάκι θα τους φιλέψει.

Στα σοβαρά τώρα, λόγω τεχνικού προβλήματος που έχει ο Αρτέμης στο να κουμαντάρει όλο το χαρτί και να το διανέμει στον κόσμο, έχει ζητήσει από τους υποστηρικτές του που χρωστάνε στην εφορία και έχουν ανάγκη άμεσα τα λεφτά να καταθέτουν εντολή εξουσιοδότησης στις εφορίες τους, στις οποίες να αναφέρουν ότι τα χρέη του θα πληρωθούν μέσα από τον λογαριασμό του, ο οποίος διαθέτει 600 δις ευρώ.

500536-ÁÑÔÅÌÇÓ ÓÙÑÑÁÓ ÓÔÏ ÇÑÁÊËÅÉÏ

Όπως είναι φυσικό το ίδιο πράγμα κάνει και για τα δικά του χρέη προς την εφορία, αν και ο Πατρινός σωτήρας μας το έχει περάσει στο επόμενο επίπεδο. Σύμφωνα με έρευνα, ο Αρτέμης και η σύζυγος του, Βάια Ρουγκλίου, έχουν να καταθέσουν φορολογική δήλωση δυο χρόνια. Η τελευταία δήλωση του ζευγαριού ήταν το 2014 (χρηση 2013) και εμφάνιζε εισοδήματα 20.000 από εισαγωγή κεφαλαίων, δάνεια και δωρεές, τα οποία μάλιστα είχαν και τόκους 93 ευρώ.

Ο Σώρρας επίσης φαίνεται να χρωστάει στην εφορία 12.000 από παλαιότερη επιχειρηματική του δραστηριότητα, ενώ του έχει απαγορευτεί να εκδώσει φορολογική ενημερότητα από τον Δήμο Αθηναίων (το 2014)  άλλα και του Αιγίου (το 2016), προφανώς για χρωστούμενα.

Σίγουρα όλα αυτά τα στοιχεία αποτελούν κάποιου είδους συνωμοσία κάποιων Χαζαροεβραιομασόνων για να χτυπήσουν τον Ελλάνιο Πολέμαρχο, ΣΩΡΡΑ ΣΩΣΕ ΜΑΣ.

 

 

 

 

.

Best of internet